tiistai 2. helmikuuta 2016

Ehkä helmikuu on parempi

Hienosti ne päivät vaan vierähtää, eikä yhtään muistu mieleen, että tännekin voisi joskus jotakin päivitellä. En tiedä mikä on, mutta en ole oikein jaksanut keskittyä kirjotteluun viime aikoina. Varsinkin kuvailut on jäänyt todella vähälle. Tuntuu että jämähdän jatkuvasti vapaa-ajalla suunnittelemaan häitä tai häämatkaa, tai sitten on jotakin pakollisia kouluhommia mitä pitää tehdä. Kohta alkaa kyllä olemaan niin hyvällä mallilla kaikki, ettei paljon tarvitse suunnitella. 

Koulu on sujunut ihan mukavasti ja viime jakson arvosanaksi tuli 4, mistä olen kyllä ylpeä. Tuli kyllä tehtyä ihan älyttömästi töitäkin, mutta ainakin voin sanoa oikeasti oppineeni todella paljon. Ruotsi oli ehkä ainoa mikä jäi itselläni edelleen lähes yhtä huonoksi kun olikin. Periaatteessa minulle ei noilla numeroilla niin väliä ole, mutta olisi se silti kiva parhaansa yrittää.

Tuli pyörähdettyä Teemun kanssa pikaisesti Ideaparkissa joku lauantai, kun siellä oli joku pieni häätapahtuma meneillään. Eipä sieltä oikein mitään ideoita tai ostoksia tullut tehtyä, mutta tulipa käytyä.




Joskus jaksaa kouluunkin laittaa tukkaa jotenkin kivasti, varsinkin nyt kun on koulu alkanut vasta 10-11 aikoihin monena päivänä. Letit on kyllä niin kivoja, vielä kun olisi paksu tukka niin saisi vielä kivempiä tehtyä.
Vuodenvaihteen jälkeen olen saanut aikaiseksi alkaa syömään terveellisemmin ja kasviksia on tullut lisättyä melkein joka ruokaan. Vielä kun saisi saman linjan pidettyä aina, ei kuitenkaan kovin suurta panostusta vaadi.

Jooo, tässä kuussa yritän vähän useimmin postailla. Nyt on ollut vain aika huonoa tuon motivaation kanssa eikä kyllä ole mitään järkevää tullut tehtyäkään. :D

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)