sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Hääpostaukset - Origami-kurjet


Yksi ihana idea tuli facebookin hääryhmästä esille, mikä siis myös häissämme toteutetaan, eli origamikurjet paikkakortteina. En oikein tiedä miksi innostuttiin ideasta molemmat niin kovasti, ehkä se vähän meidän matkailuteemaankin liittyy. Vieläkään ei olla ihan päätetty että kuinka paljon tuo matkailu tulee teemana häissämme näkymään, mutta ainakin jotakin pikkujuttuja tulee.
Yritin etsiskellä kirjakaupoistakin origami-papereita, mutta jostakin syystä mitkään valmiit paperit eivät miellyttäneet silmää. Löysin ebaysta Japanilaisia origami-papereita ja niissä oli paljon valinnanvaraa eri kuosien kesken. Kaikki paperit maksoi yhteensä noin 25e eikä postikulujakaan tullut yhtään.

Origameilla on maailmalla morsiammille enemmänkin merkitystä, sillä on uskomus että kun morsia taittelee 1000 origami-kurkea niin se tuo sitten hyvää onnea avioliittoon ja karkoittaa pahat henget jne. Minä nyt en lähtisi ehkä tähän uskomaan (enkä todellakaan taittelemaan 1000 lintua :D ) mutta kiva pieni lisä tämä meidän koristukseen tuo.


Tässä olisi sitten meidän Origami-kasat. Niitä on tullut taiteltua pikkuhiljaa telkkarin katselun lomassa. Mennyt vähän huomaamatta vaikka vielä puuttuu noin puolet. Saa nähdä pyydetäänkö apujoukkoja ystävistä vai väkerretäänkö loputkin itse. Lopullista paikkaa vieraan nimelle ei olla vielä päätetty, mutta tuossa nyt oli pinterestistä muutama hauska idea.1 kommentti:

  1. Ihanan persoonallisia! Olen valmis tulemaan avuksi jos vaan osaan tollasia tehdä :/

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)