sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Häämessuja ja pulkkailua

Hmmm... heippa vain taas pitkästä aikaa. Ei se nyt ihan mennytkään niinkuin ajattelin tämän blogin päivittelyn suhteen. Noh, uusi yritys. Nyt on ollut vain kaikenlaista niin paljon ja koulukin vienyt kaiken ylimääräisen energian. Onneksi kohta on talviloma ja saa hetkeksi levähtää.

Käytiin reilu viikko sitten ekaa kertaa pulkkailemassa tänä talvena. Minähän en uskalla lasketella millään suksilla tai laudalla, mutta kaikessa lapsellisuudessaan pulkkailu on hauskaa. Otettiin vielä glögiä termarissa mukaan. Hervannassa on aika kiva pulkkamäki, ainoa vaan että ylös kipuaminen on tuskaa.

Sovittiin jo etukäteen että lähdetään ihanan ystäväni Mari-Annan kanssa häämessuille ja niin me viime viikonloppuna tehtiin. Minun piti ikäväkyllä lähteä siitä vielä illaksi töihin, mutta eipä tuolla kauheasti kauempaa olisi tekemistä keksinytkään.
Muutaman kukkatarjouksen nappasin mukaan ja muuten oli hauska fiilistellä, kaikki alkaa kuitenkin olemaan hyvin koossa juhlien osalta. Oli hauska sattuma kun meidän hääkuvaaja, Sami Kallioniemi oli pitämässä tuolla poseerauskoulua. Käytiin se tottakai katsomassa ja tuli vain enemmän sellainen olo, että hyvissä käsissä ollaan mitä valokuviin tulee.Piti heti illalla hakea lähikaupasta Neilikoita ja kokeilla vähän miltä näyttäisi meidän Happy Joe-pulloissa. Tykkään kyllä kovasti, riittävän simppeliä omaan makuun. (tuli myös häälehti napattua mukaan)Muutamana iltana ollaan jo aloitettu häämatka lentojen varailut. Tästä reissusta tulee vaan sen verran massiivinen, ettei ihan yhdessä illassa ole varattuna.

Pakko laittaa vielä loppuun kuva kun tein yksi päivä niin hyvin kana-Halloumi-salaatin. Oli kyllä hyväää (ehkei ihan terveellisemmästä päästä mutta kuitenkin)


2 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen salaatti! :) Harmi ettet ottanu kuvaa miten iso ylämäki oli mäessä :D

    VastaaPoista
  2. Jos ja kun nähdään ja maassa on lunta, voidaan mekin mennä pulkkailemaan vaikka Yyteriin. Jos ei tuulisi niin paljon kun viimeksi :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)