maanantai 29. helmikuuta 2016

Ensimmäinen lomapäivä

Tänään oli minun ensimmäinen virallinen lomapäiväni. Leena pyysi minua kanssaan kaupungille kirpputoreilemaan sekä syömään ja lähdin ilomielin. Käytiin Maruseki nimisessä paikassa maistamassa Sushia, tai siis minä maistoin ekaa kertaa. Tykkäsin kyllä ihan vaikka ei ehkä mitenkään lempiruuaksi noussut, ainakaan vielä. Mutta uskon että Sushin kanssa on kanssa vähän niin, että pitää ensin tottua makuun ennen kuin alkaa tykkäämään siitä kunnolla. Puikot pysyi ihan hyvin kädessä vaikka kieltämättä hieman haastavaa olikin niillä syödä.

Oli kyllä tosi kiva kierrellä kirppareita ilman mitään kiirettä. Tuli tehtyä tosi hyvät löydöt pitkästä aikaa. Käytiin Kodin Kakkosessa ja Laukontorilla sijaitsevassa Tarinassa. Molemmista olisi löytynyt varmaan enemmänkin ostettavaa, mutta onneksi pystyin hillitsemään ostohimoni ja ostamaan vain nämä tuotteet.

Minullahan ei mitään kunnon laukkuja ole enkä ole muutenkaan mikään laukkuihminen. Tämä käytetty Guessin (toivottavasti aito, ainakin tuntui aidolta) laukku maksoi 40e ja tuntui kyllä tosi hyvälaatuiselta. Toivottavasti kestää hyvin käytössä. Tuntui jotenkin tosi pahalta maksaa 40e kirpputorilaukusta, mutta toisaalta jos se vain aito on niin mielestäni ihan hyvä löytö.Maailman söpöin pinkki sateenvarjopaita löytyi 6e Kodin Kakkosesta. Oli ihan uuden veroinen ja niin suloinen että oli ihan pakko ostaa! Kukkapaita löytyi 3e.

Minulla kyllä hääkengät vähän niinkuin on jo, mutta nämä oli niin söpöt että ostin kuitenkin. Voihan sitä vielä miettiä kummat ottaisi. Maksoi 6e joten ei kovin suuri panostus.
Viimeisenä vielä Vero Modan pitkä villatakki 3,50e Kodin Kakkosesta. Oli jotenkin kivan pirtsakan värinen ja ihan käyttämätön niin piti ostaa.

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)