perjantai 18. maaliskuuta 2016

Loppuosa lomaviikosta

Jep, todella lähtenyt tämä bloggaaminen käsistä ja tämä päivittely väli näköjään kasvanut huolestuttavan suureksi. Eli tässä olisi vähän meidän loppu lomasta muutama kuva, siitäkin siis vierähtänyt jo muutama viikko. Tuli tehtyä lomalla aika paljon kaikkea ja käytyä sekä Teemun porukoita moikkaamassa että minun perhettäni. Helsingissä tuli käytyä pitkästä aikaa ja Jannea ja Riikkaa siinä samalla nähtyä.


Tuli ajan kuluksi käytyä Kiasmassa nykytaiteen museossa. Eipä oikein uponnut meikäläiseen tuollainen taide, lähinnä tuntui hieman ahdistavalta jotkut teokset. Oli silti ihan hauska käydä sekin testaamassa, kun kerta lomalla oltiin eikä mitään suunnitelmia sen enempää ollut.Loppuviikosta käytiin vielä äitillä ja Juhalla Jyväskylän suunnalla. Oli niin ihana nähdä äitiä pitkästä aikaa, nyt oli meinaan venähtänyt suurempi väli ettei ole tullut nähtyä. 


Silloin viikonloppuna tuli vielä nähtyä työkavereita, mutta siitä en taida kuvia tänne ilman lupaa laitella. Hauskaa oli heitäkin nähdä, varsinkin kun nuo työpäivät on olleet aika vähäisiä viimeaikoina. Jep, mutta palaillaan taas!

4 kommenttia:

  1. Sullahan on Nikon D5200 jos en ihan väärin muista? Tuli vaan yhtäkkiä mieleen, että millä objektiivilla yleensä kuvailet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika usein tulee laiskasti kuvailtua ihan sillä kittiobjektiivillä, mutta välillä tykkään kuvata 50mm. Sillä kun saa heti parempia lähikuvia. Ja joo on minulla tuo Nikon D5200. :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)