sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Mitäs sitä onkaan tullut tehtyä?

Tuli käytyä pitkästä aikaa keilaamassa kun Marianne ja Jarkko suostuivat lähtemään mukaan. Oli kyllä yllättävän hauskaa kun ei liikaa jäänyt miettimään tuloksia tai ottanut turhan vakavasti. Pitää kyllä ehdottomasti mennä toistekin.


En kyllä muista yhtään miltä päivältä nämä oli, mutta joku päivä käytiin Mariannen kanssa vähän kaupungilla ja pupukahvilassa. 

Pupukahvila on siis Tammelassa sijaitseva 3D Crush Cafessa. Sinne saa mennä pupuja silittelemään, mukavasti puputerapia on vielä asiakkaille ilmaista. Eli kun ostaa vaikka pupuille pienen herkun niin ei muuta tarvitse kustantaa. Itse ainakin eläinrakkaana ihmisenä tykkään tuosta paikasta todella paljon. Jep mitäs sitten vielä on tullut tehtyä. Hmm. Joku aamu tuli vapaapäivän kunniaksi käytyä Mari-Annalla aamupalalla. Hän olikin kattanut oikeen mega-aamupalan meille ja oli ihan loistava < 3 Nam!

Sitten tuli naistenpäivänä kokeiltua vähän jännää lajia, kun koulukaveri kysyi mukaan. Mentiin nimittäin kokeilemaan ammuntaa. Olen joskus kyllä koulusta käynyt testaamassa ja on ihan hauskaa. Aika jännää tosin.
Tuli käytyä oikein opiskelijabileissä pitkästä aikaa. Vanhahan minusta on tullut kun ei millään jaksaisi enää mihinkään lähteä, varsinkaan arkena. Mutta tuli sitten käytyä Pistoilla muutaman luokkalaisen kanssa ja oli kyllä kiva ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)