tiistai 5. tammikuuta 2016

Hääpostaukset - Hääyön hotelli


Uuteen vuoteen uutta hääsuunnittelu intoa puhkuen. Tässä muutaman päivän lomallani olen saanut paljon asioita eteenpäin: pukuni muokkaaja ja tapaamisaika varattu, kampaaja ja meikkaaja sekä itselleni että kaasoilleni varattu. Nyt pitkien vertailujen päätteeksi myös hääyö on varattuna!

Aloin jo loppuvuodesta pikkuisen pohtimaan, missä vietämme hääyötämme. Koska olen joskus siivoillut hotellihuoneita työkseni, ei hienoimmat sviitit enää hetkauta samalla tavalla kuin sillä rahalla toivoisi. Joten perushuone riittäisi meille oikein hyvin, yhdellä pienellä kriteerillä, halusin nimittäin kylpyammeen.

Päädyttiin sitten Scandic Tampere Stationiin, missä suuressa osassa perushuoneita löytyy kylpyamme. Hotelli on myös vastikään valmistunut ja saanut paljon kehuja. Koska hinta oli sen verran alhainen, varasin vielä itselleni ja kaasoille edellisen yön samassa huoneessa.


Hääpakettia päätimme olla ottamatta. Niihin ei oikeastaan kuulu kuin aamiainen huoneeseen tuotuna ja myöhäisempi huoneen luovutus. Koska vietämme samassa huoneessa pari yötä, on mahdollista itse koristella huone ja tuoda vähän purtavaa jääkaappiin yötä ajatellen. Aamupalakin on kuulemma paljon kattavampi buffetissa kuin huoneeseen tuotuna.

Ajattelin että koristelua varten voisi tuoda huoneeseen vähän skumppaa, mansikoita, ruusuja, kynttilöitä sekä tietenkin jotakin ihanan tuoksuista kylpyvaahtoa. Hihiii olen niin iloinen kun tämäkin onnistui jopa edullisella hinnalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)