sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Ja niin alkaa matka kohti Itävaltaa ...

Tänään on lähtö kohti Itävaltaa! Jännittää jotenkin hirveästi, vaikkakin lähes pelkästään hyvällä tavalla. Tämä päivä on kulunut tähän mennessä todella nopsaa. Aamulla lähdimme käymään Koskarissa ostamassa vielä muutamia puuttuvia juttuja, kuten minulle laukun mihin mahtuu järkkä ja Teemulle kengät. Hyvin löytyi kaikki tarvittava ja siitä sitten kotiin. Tässä on tullut muutama tunti pakkailtua, vaatteita on kaapissa toisaalta ihan hirvittävä keko, ja toisaalta taas ei keksi millään että mitä ottaisi mukaan :D Tuttua taitaa olla kaikille naisille. Joka päivälle piti kuitenkin saada eri vaate, onneksi ei tuota rinkkaa hirveitä matkoja tarvitse kantaa!

Nyt olisi tarkoitus laittaa sauna ja rentoutua oikein kunnolla, yöllä yhden maissa lähdetään talsimaan kohti linja-autoasemaa josta bussi meidät vie Helsinki-Vantaan lentokentälle odottelemaan puoli seiskalta lähtevää lentoamme! Huiii :)

On se vaan niin jännittävää ja ihanaa.

Sellainen keko siitä tuli taas :D Miten niin pakkaan liikaa mukaan?? Ehkä hieman... mutta hyvin mahtuvat rinkkaan, ja onneksi ollaan samassa hotellissa koko viikko niin ei tarvitse tavaroita hirvittävästi raahata eestaas.

Minä sitten rakastan noita pieniä matkakoko pulloja <3

Siinä mitä tulee käsimatkatavaroihin, eväiden lisäksi. Minun laukku on sen verran pieni että sinne ei mahdu varmaankaan kuin järkkä ja rahapussi ja sellaiset tarpeelliset, mutta Teemu ottaa pienen repun niin siihen voi sitten ylijäämä laittaa.

Minä en pidä ikinä läppäriä mukana matkoilla, joten nähdään sitten viikonpäästä runsaiden kuvien ja postauksien merkeissä, jos vanhat merkit paikkansa pitävät :) Toivottavasti meillä on hyvät kelit ja toivottavasti Suomeenkin saataisiin vihdoin hieman lämpöä :) !

1 kommentti:

  1. Oikein hyvää ja rentouttavaa matkaa teille <3 Toivottavasti sää suosii ja mukavaa on! :) Kuvia ja matkakertomuksia odotellessa ;)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)