perjantai 13. heinäkuuta 2012

Ostokset

Tässä on osa edellispäivän kirppuostoksista, sekä muutama mikä tuli löydettyä Ideaparkista kun poikettiin Teemun kanssa sunnuntaina. Piti etsiä Teemulle rinkka Itävallan reissua varten, saa nuo matkatavaratkin paremmin kannettua mukana ja sellainen onneksi löytyikin. Itsekin yllättävästi löysin kunnon kengät, millä varmasti pystyy taivaltamaan hieman vuoristoisempiakin mäkiä! :) Vähän on alkanut taas kerran jännittää että mitähän tuo sää siellä mahtanee olla, eipä ole viime viikkoina sielläkään paljon aurinko paistanut... toivotaan parasta että sitten paistaa kun me mennään sinne!

Pääkallotoppi Europehousesta.. taisi olla reilun kympin hinnaltaan.
 Tässä nuo kunnon kengät, pitää vaan sisäänajaa ne ennen reissua. Hintaakin oli huiman alennuksen jälkeen 30e. Voi olla aika hyvät kävelykengät ihan muutenkin.
 Ja tuollaisen topin ostin jostakin alennusmyynneistä, en muista mikä kauppa :D Neljä euroa taisi olla hinta.


Sitten kirpputoriostoksiin:

Ihana kukkahame <3 rakastuin ^^ 8e oli hintaa
 Mustat farkut, 2e
 Valkoinen pitsitoppi, 4e
 Turkoosi mekko, mikä oli itseasiassa eilen päällä kun oltiin ulkona. Yllättävän kiva noin perusmekoksi. 4e.

Sellaista. Pian sitten pitää alkaa tutkiskelemaan vaatekaappia ja vertaamaan Itävallan pelottavia sääennustuksia keskenään ja alkaa pakkailemaan tavaroita! Ensi viikko onkin iltavuoroa, onneksi silti viikonloppu on vapaa ennen reissua. Enää hieman reilu viikko! Hui! Alkaa jännittää :D

3 kommenttia:

  1. Tosi hieno toi eka toppi, oon nähny jossain muussakin blogissa muistaakseni..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itekin tykkäsin. Tosin siinä oli ihan sikana jotain glitteriä mikä vaan ropisi pois... ropistelin tosiaan sitä itekin hieman kun ei oikein sopinut jotenkin :D Hih :)

      Poista
  2. Vitsi tota pääkallotoppia, ihan mahtava! :o Jarkollekin piti heti näyttää :D Ja rakastuin tohon sun turkoosiin mekkoon myös <3 Hyvältä sun päällä näyttää :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)