torstai 25. heinäkuuta 2013

Ihana kesä

Viikko on kulunut huiman nopeasti, en ole yhtään edes tajunnut että jo huomenna alkaa loma! Ihan mahtavaa, olenkin jo loman tarpeessa sillä työjutut ovat vieneet hieman liikaa aikaani ja energiaani viime aikoina. Nyt edessä upea loma, jonka korkkaa rakas ystäväni Marjut saapumalla piritämään päiviäni <3 Ihan mahtavaa nähdä piiiitkästä aikaa, pitää tehdä kyllä paljon kaikkea hauskaa! :) Viikonloppuna on luvassa myös Jarkon synttärit joten suuntaamme taas tutulla poppoolla Vammalaan juhlimaan <3

Toinen asia mitä odotan on Italian reissu, johon on enää reilu viikko! Sitäkin on jo tullut odotettua koko kesä, joten huippua päästä taas reissuun. Odotan niin kovasti kaikkea tuossa matkassa, sitä kun lähdetään kohti lentokenttää pieni jännitys rinnassa, lentokentällä odottelua, lenkoneen nousua (pakko pitää aina Teemua kädestä kiinni silloin, jollain tasolla nuo lentokoneen nousut aina pelottaa vaikka se onkin ihan mukavaa) ja vihdoin Italian maankamaralle astumista.
Roomassa odotan eniten Colosseumin näkemistä ja muualta Amalfin rannikkoa upeineen maisemineen. Aina ennen reissua on sellainen hyvä jännitys, kun tietää että jotakin uutta ja jännittävää tapahtuu mutta tavallaan se aina myös pelottaa. Jotakin voi sattua tai mennä vikaan, voidaan sairastua ennen tai lomalla jne jne. Mutta se on elämää se!

Sitten tähän päivään, jolloin vihdoin lämpö laskeutui Tampereelle. Ihme kyllä mutta minua ei ole edes hirveästi haitannut nämä semi huonot kelit. En tiedä johtuuko siitä että on ollut töistä niin väsy vai siitä että ollaan innostuttu tuosta sarjasta, mutta ei ole hirveästi edes ollut aikaa tehdä mitään. Tänään oli kuitenkin niin ihana ilma että oli suorastaan pakko poistua sisältä ja suunnata rannalle lötköttämään :)

farkkushortsit / kirpulta, toppi/ kirpulta, kengät/skopunkten

 Teemu käväisi uimassa pikemmin, itse en tälläkertaa viitsinyt mennä sinne hytisemään :)

6 kommenttia:

  1. Siulla on kyllä hieno asenne, että se on vain elämää, jos sairastuu matkalla. Mutta toivotaan, ettet sairastu. Ja muutenkin, ettei mikään mene mönkään ja teille tulee huippureissu! :) Oi, että, Rooma. :) Se tulee olemaan varmasti ihan huikeaa. Hyvää matkaa jo nyt näin etukäteen! :) Roomassa olisi joskus hauska käydä. Olisi kiva vierailla katakombeissa, ne vaikuttaa niin mystisiltä. Vivi Vinna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tarkotus on vieraillakin. Kiitos hirveästi toivotuksista, toivottavasti onkin hyvä reissu ;) Teidänkin reissu ihan kohta jo :) !

      Poista
  2. Uii ihanat shortsit ja ihana ilma ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On kyllä kivat ja ilma oli ihan huippu!

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)