maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kirppislöytöjä ja kuulumisia

On vaivannut pieni blogihiljaisuus, ei ole vain oikein tullut tehtyä mitään muuta kun käytyä iltavuorossa ja katsottua loppuaika How I Met Your Motheria joka on muuten aivan loistava sarja! Jos tykkä Frendien tyyppisistä sarjoista niin suosittelen ehdottomasti katsomaan. Jäätiin ihan koukkuun kun Matti suositteli sitä meille ja lainasi ekan kauden. Ei mennyt varmaan kun viikko ja käytiin ostamassa kolme ekaa kautta ja sen jälkeen vielä loput kolme. Nyt hyllystä löytyy kaikki suomessa dvd:lle ilmestyneet kaudet. Tykkään ostaa dvd:lle tuollaisia sarjoja mitä tietää että tulee varmasti katsottua useamman kerran.


On sitä tietenkin tullut jotakin muutakin tehtyä. Alkuviikosta nähtiin muutamana iltana kavereita, siskoni poikkesi yökylään torstaina ja perjantaina meille saapui Ville Helsingin suunnalta. Käytiin sitten muutamilla tutussa Salhojapubissa, oli kyllä huippu ilta. Mutta ei siitä sen enempää, kuviakaan ei tullut otettua yhtään.


Kävin ostamassa myös kasan mansikoita joita sitten pienen hetkosen myös perkasin ja laitoin pakkaseen. Nyt on mansikkaa! :) 


Viime viikolla tuli myös käytyä vapaapäivänä kirpulla ja tässä niistä löydöistä kuvia. Huomasin yksi päivä että kaapissa ei hirveästi ollut valkoisia toppeja, taisin myydä suurimman osan omassa kirppispöydässäni kesän alussa. Joten ostelin muutamia sellaisiakin sitten. Kaikki maksoi yhteensä suurin piirtein 30e joten ihan konkurssiin ei joutunut :)


Sellaista! Tämä viikko enää ja meikällä alkaa toinen pätkä lomaa! Marjut on tulossa tänne Oulusta perjantaina ja pitää kyllä keksiä paljon mukavaa tekemistä :) Onneksi kelitkin on ennusteiden mukaan taas vähän lämpenemässä, ollut hieman kylmä kausi taas vaihteeksi. Siitä huolimatta, aivan mahtava kesä ollut jo tähän mennessä!

7 kommenttia:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)