sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Halloween asu

Minä niin rakastan Halloweenia ja keksiä asuja itselleen. Meillä on monena vuonna peräkkäin ollut kaveriporukalla Halloween juhlat, mutta tänä vuonna vietimme sen täällä Tampereella vähän pienemmällä poppoolla. On joka vuosi ollut todella hauskaa päättää asu ja etsiä siihen rekvisiittaa.

Tämän idean keksin kun käytiin katsomassa Snovonnea Amadeuksessa ja heillä oli tälläinen Corpse Bride teema. Kirpputorilta löytyi tuo mekko 3e, kaulakoru 1e ja "huntu" on 2e verhoista tehty :D Naamavärit oli ostettu jo aikaisemmin Punanaamiosta ja niistä varmaan piisaa vielä pari vuotta eteenkin päin.

Odotin kovin että saan maskeerata itseni ja Teemun. En käsitä, miten aina tulee aloitettua liian myöhään tuollaisten tekeminen, ja kauhea kiirehän siinä sitten tuli. Kokeilin tuota huvikseni muutaman kerran tehdä jo viikolla, mutta mielestäni tuo onnistui kiireen vuoksi kaikkein huonoiten. Oli kuitenkin riittävän hyvä, että kelpuutin sen iltaa varten.


Mitäs pidätte? :) Oliko teillä minkäänlaisia Halloween-juhlia? :)

4 kommenttia:

 1. Tosi hieno asu :-)
  Multa meni halloween taas aika ohi, mutta toivottavasti taas ens vuonna suunnittelisi asun jne jo etukäteen!

  xx Sarina
  http://www.bySarina.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo ensi vuonna sitten :) Ainakin Tampereella on paljon ihan yleisiäkin Halloween juhlia baareissa tms. joihin voi mennä jos kaveripiirissä ei ole innostuttu naamiaisiin :)

   Poista
 2. Hei mahtava toi maskeeraus! :o Mua harmittaa, kun omat kaverit ei oo lainkaan Halloween-juhlijoita >.< Ehkä ne on liian "mukavuudenhaluisia", tai siis tuntuu, ettei mitään "kehtaa tai viitsi tehdä, ku vähäx noloo hej", huoh :D Mä rakastan kaikkea vastaavaa pukeutumista, lukioaikana koulun asuntolan naamiaiset oli ihan huippuja, kun sinne ihmiset oikeasti pukeutui. Ikävä niitä aikoja.
  Mäkin olin kyllä halloween-bileissä yhdessä baarissa, mutta olikohan siellä mun lisäksi ehkä 4 muuta pukeutunutta tyyppiä :D

  Olipas turha kommentti, pääjuttu taisi olla tuo ensimmäinen lause :)
  -Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo se on kyllä harmi jos ei yhtään kaverit ole innotuneita Halloweenista ja itse olisi :/ Pukuihin kuitenkin vähän pitää panostaakkin jos haluaa hienon saada, niin sekin on tylsää jos päätetään pukeutua ja puolet poppoosta ei kuitenkaan yritä yhtään. Sellaistakin on ollut. Mutta onneks jonkin verran on noita yleisiä juhlia Halloweenina, minne pitäisi pukeutua :) Ehkä ensi vuonna sitten :) ?

   Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)