sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Pikkujouluasu

Eilen oli työpaikan pikkujoulut, jouduin lähes suoraan töistä sinne menemään. Tunti jäi kotona valmistautumisaikaa, joten heti kotiin päästyäni laitoin musat täysillä soimaan ja avasin ensimmäisen juoman laittautumisen lomassa. Sillä pääsee jotenkin hyvin tunnelmaan.
Pikkujouluissa oli todella hauskaa ja kaikilla oli hyvä fiilis koko illan. Käytiin hohtokeilaamassa ja Amarillossa syömässä ja siitä sitten jatkettiin muutamiin baareihin. Kuvia räpsi yksi työkaveri, mutta saa nähdä koska hän kerkiää kuvia minulle lähettelemään, joten voi olla ettei tule tehtyä sen koomin postausta itse illasta.

Pientä asukriisiä oli havaittavissa kiireen keskellä.

 VS
Päädyin sitten jälkimmäiseen kuitenkin.Tukkakin tuli laitettua vähän erilailla ja kokeiltua kunnon sivujakausta. Tykäistyin siihen sen verran että taidan totuttautua siihen :)

Joko teillä on ollut pikkujouluja?

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää! ^_^ Jälkimmäinen sopii musta paremmin pikkujouluihin, nappivalinta siis. Ite en oo vielä päässyt (enkä usko että pääsen) yksiinkään pikkujouluihin :-( Plaah, kurjaaaaa.... http://not-another-mannequin.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)