tiistai 5. marraskuuta 2013

New York City, see you in May !

Vuosia haaveiltu ja kuukausia vatvottu reissun suunnittelu on vihdoin alkanut! Eli lähdemme New Yorkiin toukokuun lopulla Teemun kanssa, joka on siis suuri askel meille Euroopassa matkaajille. Ihan mahtavan upean ihanaa päästä sinne vihdoin!!!

New Yorkilla on minulle matkakohteena suurempi merkitys kun pelkästään se, että sinne on kerran elämässään päästävä. Nimittäin suunnittelin sinne matkaa rakkaan isäni kanssa ennen hänen kuolemaansa, mutta emme koskaan päässeet lähtemään yhdessä. Olen kantanut sydämessäni lupausta siitä, että jonakin päivänä sinne vielä menen ja samalla kunnioitan rakasta isääni, joka ei sinne ikinä kerennyt matkustamaan. Kieltämättä tuntuu pahalta heti kun sitä ajatusta ajattelee ja pala nousee kurkkuun, mutta näille asioille ei vain voi mitään.

Hieman alle pari viikkoa reissaamme ja kuumottaa ihan pirusti pitkät lennot, lentokenttätarkastukset, Bed Bugs hotellit ja New Yorkin kadut :D Silti se kaikki on sen arvoista kun miettii mitä kaikkea reissulla näkee ja kokee. Matkakohteena koko kaupunki on jotenkin niin hassu, kaikki on tuttua vaikka näkee ensimmäistä kertaa.

Nyt on niin hyvä fiilis enkä millään malttaisi odottaa ensi kesään saakka! :)  

On ihana vihdoin päästä sinne!
Kerran sitä vain eletään!5 kommenttia:

 1. Kyl nyt oon kateellinen ! :D Kelpais miullekkin New Yorkin reissu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Ei muuta ku rahaa keräämään ja matkat varaukseen ;)

   Poista
 2. Mahtava juttu!! Kivaa päästä sitten ensi vuonna lukemaan teiän seikkailuja tuolla päin maailmaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos :) ! Joo koska selvää on että kuvia tulee otettua taas PALJON :)

   Poista
 3. Ihana kun vihdoin pääset menemään tänne <3 Nousi pala kurkkuun tuosta kun mainitsit miten tää matka tavallaan on kunnioitus isällemme :')

  VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)