torstai 21. marraskuuta 2013

Uusi tv-sarja innostus

Taas ollut vähän hiljaista bloggailun puolella, mitä nyt nuo keikka postailut tuli vihdoin tehtyä. Syy siihen on uusi sarja jota olen toljotellut viimeisen viikon. En oikeastaan tiedä minkä kautta kyseiseen sarjaan törmäsin, mutta sitä ei ole suomessa esitetty ja on aika tuore sarja, joten monikaan ei varmasti tiedä.

Hart of Dixie, minkä pääosassa loistaa O.C:stä tuttu Rachel Bilson. Lyhyesti selitettynä juoni on yksinkertainen, Zoe saa valmistuessaan tuntemattomalta mieheltä työtarjouksen pikkukaupungista Bluebellista. Myöhemmin edetäkseen työssään, hän päättää ottaa tarjouksen vastaan. Paikan päälle saapuessaan hänelle selviää, että mies joka työtä hänelle tarjosi on hänen oikea isänsä ja että hän on kuollut. Mies oli testamentannut toimipisteensä hänelle. Ongelmia syntyy Zoen yrittäessä sopeutua pikkukaupungin menoon.

Jos ihan totta puhutaan, minua hömpän rakastajana kiinnostaa sarjassa eniten Zoen ja Waden suhde. Heillä on jotenkin niin hyvä kemia ja kivasti kehkeytynyt tarina. Suosittelen tutustumaan sarjaan jos tekstitysten puuttuminen ei haittaa ja yhtään kiinnostavalta kuulostaa. :) Tällä hetkellä pyörii kolmannen tuotantokauden jaksot ja niitä pystyy sitten katselemaan joka tiistai suomen aikaa.



Taas siis kävi niin kuin minulle aina, kun innostunut jostakin uudesta sarjasta... toljotan sen putkeen parissa viikossa (nyt viikossa kiitos iltavuorojen) ja intoilen siitä aikani ja sitten hetkeksi innostus lopahtaa.Se hauska puoli siinä on, että yleensä kun olen jostakin oikein innostunut niin kyseistä sarjaa on aina kiva katsoa jälkikäteenkin, kuten Greyn anatomiaa, varsinkin vanhempia jaksoja, Everwoodia, Frendejä, Sinkkuelämää, Täydellisiä naisia, Pakoa yms. :) Kyllähän näitä hyviä sarjoja piisaa.

Sitten muihin juttuihin, tuli löydettyä tuollainen kiva paita kirppikseltä joku päivä. Olen ihan rakastunut tämän tyylisiin toppeihin ja tuleekin metsästettyä niitä kirppareilta.

6 kommenttia:

  1. Itsekin olen katsellut Hart of Dixietä :) Hyvä sarja ja toivottavasti jatkuu pitkään! Kyllähän noihin myös tekstit saa helposti jos tekstittömyys tosiaan jotakuta häiritsee. Itse en tosin jaksa nähdä vaivaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa toivon kanssa. Hauska taas löytää uusi hyvä sarja mitä seurata :) Joo hyödyllistähän tuo on kielitaidonkin kannalta katsella ilman tekstityksiä :)

      Poista
  2. hello! sun blogi on haastettu :) http://forever-day.blogspot.fi/2013/11/eleven-eleven-make-wish-haaste.html

    VastaaPoista
  3. Oi vitsit. Hömppäleffat ja sarjat koukuttaa mut aina. Täytyy varmaan alkaa itsekin katsomaan tuota, vaikuttaa niin hyvältä! Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa ehottomasti kokeilla jos vaikka kiinnostaisi :) Itse koukutuin täysin :D hahaa.

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)