tiistai 27. toukokuuta 2014

New York day 2

Keskiviikko aamu avautui hieman pilvisenä ja hyvin nukutun yön jälkeen oltiin valmiita tutkimaan Manhattania enemmän ensimmäistä kertaa. Syötiin kunnon aamupala, tarjolla oli munakasta, jauhelihapihviä, bageleita tuorejuustolla, paahtoleipää, muroja ja vohveleita. Ähdättiin itsemme täyteen ja lähdettiin metroon.
Melkein parhaita juttuja koko reissulla oli vain pyöriä kaupungilla, käydä kaupoissa, istuskella penkeillä ja ihastella ympärilleen. Olin kullut etukäteen monilta että New Yorkiin on hassua mennä ensimmäistä kertaa kun kaikki tuntuu tutulta vaikka ei ole ikinä ennen nähnyt. En kokenut hirveästi tälläistä, sillä mielestäni Nyki oli erilainen kun olin kuvitellut. Paljon tuttuja paikkoja tottakai näkyi, mutta silti siellä on niin paljon sellaista mitä leffoissa ei näy. 
Päivän asusta yksi kuva tähän väliin.
Poikettiin hetkeksi hengähtämään tuollaiseen kauniiseen, vanhaan hautausmaahan keskellä kaupunkia ja miettiin mihin suunnataan seuraavaksi.
Ehkä parhaita päätöksiä ikinä tuo reppu käsilaukun sijaan reissussa. Minun tuskalliset hartia/niskakivut olivat poissa ihan kokonaan ja jaksoi kantaa enemmän tavaraa mukanaan. Pitää ottaa tavaksi jopa ihan Tampereella pyöriessä jos enemmän on tavaraa mukana.

2 kommenttia:

  1. Uii ihania kuvia :) Varmaan jännää oli käyskennellä :) Tuonne hautausmaalle en kyllä pimeän tullen ois uskaltanu mennä. Hui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah no joo ei kyllä pimeellä oltais menty ;) Ja oli kyllä huippua!

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)