lauantai 31. toukokuuta 2014

New York day 5 - Amazing Brooklyn Bridge

Voi kuinka ihanaa kun lauantaiaamuna herättiin auringon paistaessa kirkkaalta taivaalta. Herättiin tällöin aika aikaisin tarkoituksena katsastaa nähtävyyksiä enemmänkin ja käppäillä kaupungilla. Syötiin siis taas aamupalaa kunnolla ja lähdettiin metrolla kohti Brooklyn Bridgeä. 

Varoitan kuvatulvaa. Niitä on paljon :D Siksi jaoin pelkän sillan omaan postaukseensa ja loppupäivä tulee perässä.

Oli se kyllä upea näky.
 Päivän asuna oli musta maksihame ja Seppälästä löytynyt printtitoppi. Tykästyin tuolla reissulla hirveästi maksimekkoihin/hameisiin, vaikka ennen en ole niitä juuri käyttänyt. Niitä näkyikin katukuvassa todella paljon, ehkä se lisäsi inspiraatiota.
Viriteltiin kamera roskiksen päälle matkajalustaan ja räpsittiin "muutama" yhteiskuva :D Hih, pahoittelen yhteiskuvien imelyyttä :)
Istuskeltiin pitkä aika tuossa nurmikolla ihastellen maisemia ja nauttien lämmöstä. Oli kyllä todella lämmin ja upea keli.
 Otettiin varmaan kolmesta pariskunnasta yhteiskuvia kun tuohon mentiin oleilemaan ja siinä samalla oli helppo pyytää vastapalloon ottamaan myös meistä kuva.
 Sitten lähdettiin kohti itse siltaa. Tarkoitus oli käppäillä kohti Manhattania ja katsoa sitten mitä tapahtuu ja tehdään. Rakastan sellaista suunnittelemattomuutta. Eli katsotaan vain mikä fiilis on ja tekee mitä huvittaa.
Teemu kekkasi että kalansilmällä saa upeita kuvia sillalta, joten räpsittiin siinä sitten taas vähän pönöttely- ja yhteiskuvia :)
Ensimmäinen kohtaaminen Vapaudenpatsaan kanssa :)
 Kyllä oli mahtavat maisemat. Silta oli kohtuu pitkä ja aika ruuhkainen tuohon aikaan päivästä, mutta kiva siinä oli silti käppäillä.
Jatkuu seuraavassa postauksessa...

2 kommenttia:

  1. Ihana silta :) Ja huikeat maisemat! Ihanaa kun jaksat nähdä vaivaa näiden postauksien kanssa <3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)