sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

New York day 5 - Central Park

Jatkettiin kaunista päivää New Yorkissa hakemalla kaupasta iso kasa eväitä ja suuntaamalla kohti ihanaa Central Parkkia pikniköimään. Käveltiin vähän matkaa puistoa eteenpäin ja etsittiin sopiva paikka leiriytyä vähäksi aikaa. Siinä hetki istuttuamme huomattiin että jaa, olikin molemmilta käsivarret palaneet ja minulla nokka hieman punotti. Ei oltu tyhminä huomattu laittaa ollenkaan aurinkorasvaa kun oli ollut kerran niin pilvistä reissun alku.

Central Park oli ihana, paljon cityoravia ja leppoisa tunnelma. Maittavan pikniköinnin jälkeen lähdettiin vaeltamaan pitkin katuja vailla päämäärää, parasta. 
Ihana auringonlasku <3 Tuossa lähellä on ihana terassi johon meidänkin oli tarkoitus mennä, mutta kun jono läheni vähintään tunnin odottelua, joten jätettiin se väliin.

5 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan näköstå! Ollaan suunniteltu matkaa New Yorkiin ens vuoden puolelle, niin kai tän fiilistelyn saa aloittaa jo nyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin voi :) ! Kannattaa ehdottomasti mennä, itse ainakin rakastuin kaupunkiin ihan älyttömästi :)

      Poista
  2. Hei pakko taas tunkea nokka joka paikkaan :D Toi toppi, onko se for sure Ginasta? ... Ei sillä, että epäilisin, vaan epäilen kohta oman työpaikkani öö. reiluutta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uaaa totta turiset, Seppälästähän mää sen taisin ostaa :D hups. Kävin vaan sillon alunperin ginassa sovittelemassa samantyyppisiä toppeja, niin siitä jäi mieleen heh.

      Poista
    2. Okei selvä :D Niin monesti oon törmänny tosi seppälämäisiin vaatteisiin, joko tekstissä tai kuvassa tjv, niin taas kelasin, että hei kivat Seppälälle :D Toi toppi on kyl supermukava ja näyttää superkivalta sun päällä :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)