keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

New York day 8 - Empire State Building

Coney Islandilla hengailun jälkeen lähdettiin tutkimaan Chinatownia ja Little Italyä. Käppäiltiin vain lähinnä kyseisten kaupunginosien läpi ja etsittiin ruokapaikkaa, mutta kivan näköistä kyllä oli.

 Löydettiin kiva ravintola ja minä tilasin pikkupikku juoman.... hmm. Ei näyttänyt kuvassa ihan noin isolta :D
 Tuonne kohti lähdimme suuntaamaan illan hämärtyessä.

Kello oli noin yhdeksän kun alettiin jonottelemaan ylös pääsyä. Ensin piti mennä turvatarkastuksien läpi, sitten jonoon, mistä jonoon ja siitä vielä jonoon. Sitten jonotettiin hissiin, mistä mentiin jonoon, mistä jonotettiin toiseen hissiin :D No ei nyt ehkä ihan, mutta siltä se tuntui VAIKKA pääsimme kävelemään läpi suurimman osan jonotusalueista, sillä väkeä ei tuohon aikaan pyrkinyt ylös ihan siinä määrin. Voin kuvitella kuinka tuskasta on päivällä yrittää tuonne päästä, sillä se oli ihan naurettavaa kun yhdestä jonosta pääsi, ajatteli että ehkä nyt seuraavasta sitten jo mennään hissiin, niin ei kun yhtäkkiä onkin taas uusi jonotusalue ilman suurempaa syytä. Kaipa sillä sitä ihmismassaa saadaan jaoteltua, mutta tuskaselta vaikuttaa ruuhkaisena kellonaikana. Eli lippu kannattaa ostaa netistä etukäteen, säästyy yhden jonotuksen ja se on voimassa ostohetkestä vuoden eikä kellonajan ole väliä.


Mutta voi kun kaikki on sen arvoista. Tuo oli niitä hetkiä kun henki salpaantuu ja ei oikein usko silmiään, vitsi se valomeri mikä edessä avautui kaiken sen sisällä jonottelun jälkeen oli ihan uskomatonta. Varmasti päivälläkin on upea, mutta uskon että mikään ei voita tuota näkymää yöllä. Oltiin tuolla kohtuu kauan, tuijoteltiin vain ja ihasteltiin ja valokuvattiin. Ei sitä voi kuvista ymmärtää yhtään eikä sitä oikein kuviin saanutkaan.

 Times square se siellä valaisee kauniisti.
Kunnon ylisalama kun naamat ihan valkoset :D
Parhaita paikkoja koko Nykissä < 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)