maanantai 23. kesäkuuta 2014

New York day 10

Anteeksi kun on kestänyt niin kauan näitten matkapostauksien kanssa, en ole vain saanut aikaiseksi tehdä nopeampaan tahtiin kun on ollut muutakin päiviteltävää väliin yms kaikki muu. Mutta enää muutama päivä ja ostos-postaus jäljellä, joten koittakaa kestää :) Hih.

Kokoajan tulee ikävä enemmän Nykiä ja hirveä hinku päästä vielä johonkin tänä kesänä, saapi nähdä piisaako raha. On tuo kyllä upea kaupunki, niinkuin näkyy :)

Torstai oli sateinen ja harmaa päivä, eikä meillä ollut kummempia suunnitelmia. Käppäiltiin siis taas rauhassa, käytiin muutamissa kaupoissa, kirjastossa ja sen sellaista.
Ihmisiä oli liikkeellä ihan hirveästi. Ei monenakaan päivänä ollut noin paljoa väkeä Times Squarella vaikka se ruuhkaisin paikka olikin.
Hard Rock cafeessa käytiin tekemässä vähän ostoksia ja piti käydä syömässäkin, mutta ei sitten jaksettu jonottaa sinne.
Mentiin jännään hamppari paikkaan mistä oltiin luettu etukäteen nimeltään Burger Joint. Pääsee kyllä kärkijoukkoon parhaimpien hamppareiden listalle, heh. Tuosta ravintolasta oli siis maininta Anthony Bourdain minilomalla (tai joku sen tyyppinen) ohjelmassa ja siinäkin sai paljon kehuja kyseiset hampurilaiset. On todella jännässä paikkaa, nimittäin luksushotellin respan vierestä menee käytävä minkä päässä on tämä söpö hampparikyltti ja nuoli. Siinä sitten jonotettiin varmaan parikymmentä minuuttia ennen kun päästiin edes sisään. Tiesi tulleensa oikeeseen paikkaan, heh. Mutta oli sen arvoista ehdottomasti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)