keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Musiikkiterapiaa ja päivän asua

Tuli taas todettua jännä ilmiö kun heräsin tänään päikkäreiltä ja jostakin syystä olin todella pahalla tuulella, johtunee varmasti väsymyksestä. Laitoin sitten kuulokkeet korville ja kuuntelin täysillä Raised fistiä ja muuta mäiskettä noin vartin verran, niin paha tuuli katosi samantien. Erikoista, olen ennenkin testaillut samaa. Jotenkin hyvä musiikki ja varsinkin kunnon örinämäiske vie pahan mielen pois. Laitan postauksen loppuun muutaman biisin mitä kuuntelin, niin voivat muutkin kokeilla jos kiukuttaa :D Okei ehkä pitää myös vähän tykätä metallimusiikista että se toimii :D Mutta suosittelen ihan muuten kokeilemaan, luulisi sen nyt toimivan kaikella musiikilla mistä vain itse pitää.

Eilen oli ihan mukava päivä, käytiin kirjastossa, nukuttiin kohtuulliset päikkärit, kauppareissukin tuli tehtyä ja hyvää ruokaa syötyä. Lainasin kirjastosta vanhoja Mondoja ja selailin niitä huokaillen ihanien matkakuvien perään. Voi kun nuo kelit tuosta kohta lämpenisivät, kaipaan niin aurinkoa ja lämpöä ja varallisuus ei tahdo riittää mihinkään etelän matkaan tähän väliin. Yhyy. Lomaan ei ole enää kuin muutama viikko, parempi olisi ennusteen näyttää parempaa kuin +13 !! :P


Käytiin joku päivä Ikeassa ja ostettiin vähän juttuja partsille. Halusin hieman Italialaista henkeä ja olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Ostettiin toinen tuollainen edullinen mini Ikea pöytä toisen kaveriksi, että mahtuu enempi poppoota syömään jos ja kun jotakin poppoolla grillaillaan. Keltainen tyyny, keltainen ruukku, pöydällä oleva kukkanen sekä pöytäliina ovat Ikeasta kaikki.

Tuli myös teetettyä vähän Nyki kuvia polaroideina. Saa nähdä keksiikö niistä jotakin kivaa sisustus ideaa :)
Muutama aamuvuoro vielä ja sitten ihana ihana vapaaviikonloppu ja mahtavia suunnitelmia. Rakas ihana siskoni tulee tänne perjantaina ja lauantaina lähdetään äipälle ja Juhalle Virroille < 3



4 kommenttia:

  1. Kaunis kokonaisuus ja niin kaunis parveke teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tykkään kyllä itsekin hirveesti :)

      Poista
  2. Ihanan värisiä nuo uudet parveke ostokset! Ihanan kesäisiä :) Ja kiva asu! Tekisi kyllä mieli itsekin päästä etelään ihan älyttömästi, varsinkin kun nämä kelit ovat näin kauhean kylmiä:/ Ei oikein kesäfiilikseen pääse kun joutuu villasukat jalassa kotona kulkemaan!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)