maanantai 16. kesäkuuta 2014

New York day 8 - Coney Island

(Matkapostausta taas väliin) Säätiedutusten mukaan reissun viimeinen aurinkoinen & lämmin päivä oli tiistaina ja päätettiin silloin lähteä katsomaan Coney Island. Alunperin piti käydä myös kyseisessä huvipuistossa, mutta se oli ikävä kyllä vielä tuohon aikaa arkena kiinni. Muuten rantana ja paikkana oli lähes puolentoista tunnin metromatkan arvoinen (per suunta). Vähän harmitti kun lähdettiin pikkuisen myöhään hotellilta. Jotenkin vaan venyi se lähtö, yllättäen kun meistä on kyse. Toinen asia mikä vähän jäi harmittamaan, oli se etten ottanut sortseja tuonne, sillä oli todella lämmin! :)

Vähän harmitti kun ei keretty tolla sillalla kävelemään, upeat näkymät olisi ollut. Mutta ei vain riittänyt aika ihan kaikkeen :)
 Haettiin tuosta karkkikaupasta pieni pussillinen karkkia. Oli kallis :( 
 Uutinen heijastuskuva
 Hieman olisi kuumottava tuo huvipuisto yöllä nyt kun on vielä suljettuna.
 Istuskeltiin aika pitkään tuossa. Ihana merituuli ja upeat maisemat ja lämpö, ahhh < 3
 Karkkia!! (Miksi oi miksi otin suklaakarkkeja :D )
 Näitä on taas monta... oli niin hauskaa :D

2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia, mutta en ymmärrä tuota, ettei saa rannalla uida. Ehkä jenkkilässä ei uimataito ole ihan kohillaan kaikkialla, mutta minä en ainakaan malttaisi olla rannalla kuumalla säällä jos ei pääse uimaan. ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kun olisit varpaasi tuonne kastanut, ei olisi enää tehnyt mieli mennä uimaan :D Oli meinaan pirun kylmää vettä :D Mutta on kyllä vähän erikoinen sääntö, ehkäpä juuri sen uimataidon vuoksi tuollaiset kyltit. Jos ei ole uimavalvojaa paikalla tai jotakin.

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)