sunnuntai 24. elokuuta 2014

Huippu vapaapäivä

Voi kun ihanaa kun on pitkästä aikaa vapaaviikonloppu eikä mitään suunnitelmia. Sellaiset on kyllä jotenkin aina parhaita. Tänään ollut siis oikein kunnon vapaa päivä, nukuttu pitkään kaikki univelat pois ja syöty todella pitkä ja rauhallinen aamupala. Sitten suunnattiin keskustaan pyörimään kun jaksoi lähteä. Parhaita päiviä tälläiset.

Vielä tarkeni ainakin osittain ilman takkia! Kohta ei enää...

Poikettiin syömään pizzeria Napolissa, mistä oltiin molemmat kuultu niin paljon hyvää. Oli kyllä todella hyvä paikka, molempien pizzat oli todella maukkaita ja hinnat kohtuullisia. Ihanaa kun tarkeni vielä syödä terassilla, ulkona syöminen on niin mukavaa.
Sitten pyörittiin vain keskustassa. Käytiin sovittelemassa nahkatakkeja ja yksi ihana melkein lähti mukaani. Pitää kuitenki harkita vielä ensi kuuhun kun palkka tulee. Tarvisin kyllä uuden nahkatakin mutta aito on aikas tyyris. Toisaalta kestääpähän ainakin kauan ja on paremman näköinen kun nuo tekonahkaa olevat.
Kävin muuten parturissa napsaisemassa huonot latvat pois, huomaako pituudessa? Tuskin muuta kuin itse... hyvin on kyllä tukka pysynyt kunnossa ja kasvanut hyvää tahtia. Pakko vain välillä käydä vähän pahempia latvoja leikkauttamassa. Kyllä nuo kalliit hoitsikat ja ihme öljyt asiansa ajaa.

Loppuun vielä biisi mikä soi kokoajan päässäni kun kuuntelin matkalla töihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)