sunnuntai 17. elokuuta 2014

Palkkapäivän shoppailuja

Palkkapäivänä piti päästä heti vähän kauppoja kiertelemään, varsinkin kun minulla sattui sopivasti juuri vapaapäivä samaan päivään. Polkaisin sitten pyörällä kaupungille ja osteskelin itselleni muutamia kivoja juttuja. Vaatekaappi taas pursuilee silti sen verran paljon että hirveää shoppailuhimoa ei ollut ja itse asiassa ajattelin ottaa kirppispöydän lähiaikoina. Tässä kuitenkin muutamia vähän syksyisempiä ostoksia.

Tälläistä lähdin oikein hakemaan, eli viininpunaista muhkeaa kaulahuivia, Vilastahan se sitten viimein löytyi. Liityin samalla johonkin Vilan klubiin ja sain 20% alennusta heti kättelyssä, joten 15e jäi tämä huivi maksamaan.
H&M:stä löytyi ihanan kevyt ja kivalla leikkauksella oleva villapaita. Huono muistisena en huomannut napata hintaa ylös. mutta olisiko ollut 12e kieppeillä.
Tätä ihastelin jo pitkään ja minulla oli sattumalta vanhassa Seppälän lahjakortissa vielä 10e jäljellä, joten tämä lähti sitten mukaan. Alkuperäinen hinta oli 20e.
 BikBokista heräteostoksena tämä noin kympin maksanut kukkatoppi. En ikinä pääse yli kukkakuosista.
 Cubuksesta löytyi vähän paksumpi harmaa pipo, 10e taisi olla hintaa.

Sitten muutamia kirppisostoksia mitä olen tehnyt viime aikoina.

Tämä löytyi Oulun ihanalta kirppikseltä, hintaa 3e
 Tämä kimono Oulun kirppikseltä, 1,5e
Matkalla kotiin poikettiin Jyväskylän kirppiksellä ja tämä löytyi sieltä 4e
 Valkoinen maksihame radiokirppikseltä 7e
 Musta toppi 2e

Sellaista. Niin hullulta kun se tuntuukin, niin ajattelin tästä alkaa siivota vähän kaappejani ja kerätä vaatteita kirppispöytää varten. Tulee kyllä todella usein shoppailtua kirppitoreilla, tykkään käydä niissä kun ei ikinä tiedä minkälaisia löytöjä siellä tekee. Silti minulla ei ole mitään tunnontuskia luopua vaatteista mitä en ole hetkeen käyttänyt, joten siksi tulee usein siivottua kaappeja ja otettua kirppispöytää. Siitä lisää sitten myöhemmin.

6 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja oot löytänyt :) Tästä postauksesta tulikin mieleen, että pitäisi pitkästä aikaa käydä kirppiksellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaappiin taas täydennystä! Kannattaa, kirppikset on parhaita :)

   Poista
 2. Oi kun kivoja juttuja olet löytänyt. Kirppiksellä tekee kyllä aina kivoja löytöjä, olen odotellut että vakio kirppikseni aukeaa, niin saa sinne itse myyntiin mutta samalla myös vähän kierreltyä itse täytettä kaappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on hauska kun samalla kun minäkin kirppispöydän otan, niin usein tulee tehtyä samalla löytöjä kun vie tavaraa tai käy siivoilemassa pöytää. Mahtaako siis oikeasti olla plus miinus nolla koko tuotto, mutta ainakin pääsee vanhoista vaatteista eroon ja uutta ilmettä kaappiin :)

   Poista
 3. Minunkin pitäisi ottaa kirppispöytä, vaatekaapit tursuu :) Tästä huolimatta en löydä ikinä oikein mitään kirpparilta, hyvin harvoin mukaan asti mitään tarttuu. Nuorempana löysin aina, mutta silloin en ollutkaan niin nirso kuin tätä nykyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, minä kyllä löydän melkein joka kerta jotakin kun käyn. Vähän silti tulee nirsoiltua siitä mitä joskus, kun ensimmäisiä kertoja kävin ostamassa vaatteita kirppikseltä Tampereella ja tajusi kuinka uusia vaatteita ihmiset myy halvalla. Silloin kyllä haaliin kaiken vähänkin kivan. Mutta joo, pitää vaan saada aikaiseksi tehdä se ikävä hinnottelu projekti :P

   Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)