keskiviikko 6. elokuuta 2014

Viikinsaareen tiemme käy

Onneksi ONNEKSI tajuttiin ostaa Verkkokaupasta vesisäiliön omaava tuuletin, nimittäin meidän kämppä on niin älyttömän kuuma! Tännehän paistaa aurinko koko päivän, joten jo perus kesälämpötiloissa alkaa tulemaan hiki, nyt näillä helteillä täällä ei pysty olemaan.

Oikeasti en valita. Tai en valittaisi jos sisällä olisi viileää, sillä tykkään kyllä lämmöstä. Tuntuu ihan kun olisi etelän matkalla kokoajan. Sitäpaitsi tämä antaa uutta luovuutta minulle kampauksissa, sillä turha yrittää pitää tukkaa kauaa auki kun ulos menee. Onneksi olen viimein opetellut muutamia lettikampauksia joten niistä saa kyhättyä kivoja kesäkampauksia.

Nyt on tullut kyllä kiitettävästi käytyä moottoripyöräilemässä kun vihdoin se kotiin saatiin. Tehtiin vähän pidempi reissu ja ajeltiin Muroleen kanavalle saakka. Ihan mukava paikka, muutama terassi alue ja vettä paljon ympärillä, niinkuin jo paikan nimestä arvata saattaa.
Koska kyseessä oli vapaapäivä, ei motskarilenkin jälkeen kello vielä paljoa ollut, joten lähdettiin Laukontorilta vielä Viikinsaareen. Ollaan parina kesänä poikettu, mutta ei olla tajuttu että sieltä voi vuokrata kajakkeja, käydä minigolfaamassa ja vuokrata ylipäätään todella monia urheiluvälineitä. Tällä kertaa tuli vain maattua rannalla ja kierrettyä vähän saarta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)