perjantai 1. elokuuta 2014

Road Trip @ Kotka

Huh huh että on hidasta reissukuvien purkamista. Oltiin kaksi päivää reissussa reilu viikko sitten ja vieläkään en ole saanut kaikkia kuvia tänne. Töihin paluu ja helle on vieneet kaiken energian enkä ole yksinkertaisesti jaksanut istahtaa tietokoneen eteen ja muokata kuvia.

Kotka oli oikein kiva pikku kaupunki. Odotin ehkä että se olisi ollut vähän suurempi, mutta kiva tunnelma siellä oli ja mikä parasta, huomattavasti viileämpää kuin Porvoossa. Merituuli puhalsi ihanasti hikiset hiuksen pois kasvoilta, juuri niinkuin olin toivonutkin.


Tämä olikin meidän vika etappi ja sen jälkeen alkoi pitkä ja puuduttava matka kohti Tamperetta. En tiedä johtuiko matkaväsymyksestä, mutta aika kului todella hitaasti ja tuntui kun oltaisiin ajeltu ikuisuus. Jouduttiin vielä massiivisen tietyön vuoksi odottelemaan pitkän aikaa pitkässä jonossa, ennen kun matka jatkui. Mutta ihana pikku reissu lomaamme ja oli ihana nähdä kaupunkeja missä ei ole ennen tullut käytyä. On täällä Suomessakin nähtävää ja kauniita paikkoja.

2 kommenttia:

  1. Nämä reissukuvat ovat aina yhtä piristäviä ja kesäisiä :) Myös oikein pirteä asukokonaisuus, pidän tuosta hameesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) rakastan tuota keltaista hametta, löytyi kirppikseltä aikoinaan muutamalla eurolla ja vähän vielä emmein että ostanko, kannatti :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)