keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Että sellaista


Ihan pakko oli ottaa muutama puhelinkuva kun lähdin ystävän luota Lapinniemestä ja oli niin älyttömän ihanan aurinkoinen keli. Nyt olisi muutama vapaapäivä ja siskoni tulee taas huomenna poikkeamaan. Pitäisi vähän värjäillä hänen tukkaa ja omaanikin. Hieman Dubliniin valmistautumista, heh heh. Kaiken tämän kihlautumisen ja häiden suunnittelun aloituksen tohinassa on Dublinin suunnittelu jäänyt vähän taka-alalle. Onneksi noita reissuja ei kauheena suunnitella tarvikkaan, ehkä parempikin vain kun menee vain ja katsoo mitä tapahtuu.
Hieman pitää vielä arpoa vaatetuksen suhteen, eli lähdenkö uuden nahkatakkini kanssa sinne vai pitääkö kuitenkin ottaa villakangastakki. Kyllä siellä plussaa kymmentä astetta on joinain päivinä jo näyttänyt, eli periaatteessa paksulla villapaidalla ja nahkiksella luulisi pärjäävän. Toisaalta siellä voi olla aika kova tuuli. Pitää katsoa vaatetusta lähempänä. Tai no lähempänä ja lähempänä, reissuun on enää kaksi viikkoa!

Tein pitkästä aikaa kiharat eri raudalla kun yleensä. Tai oikeastaan en ole kiharrellut tukkaa pitkään aikaan, mikä on siis aika erikoista kun on minusta kyse. Tähän etutukkaan ei ihan samallalailla istu kiharat kun ilman otsista, mutta tykkään siitä silti. Tulee pidettyä tukkaa kiinnikin enempi tämän etutukan kanssa.
Parturia se huutaisi, pitää koittaa saada aikaiseksi ja varata parturi aika vielä ennen reissua. Jos vaikka vähän kuolleita latvoja pätkisi.

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)