sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Mitä kuuluu hiustenkasvatukselle?


Laitoin tossa vuosi sitten postauksen alulle missä aloitin massiivisen hiustenkasvatus projektin. Laitoin siihen aika monta vaihetta, mitkä on aika hyvin pitänyt lukuunottamatta yhtä, en ole vieläkään ostanut KUNNON lämpösuojaa, mutta onneksi kihartimen käyttö on vähentynyt.


Minulla oli tuossa syksyllä pieni hiuskriisi, nimittäin aivan yllättäen alkoi hiuksia lähtemään ihan älyttömästi. Pari kuukautta tätä kesti ja voin kertoa että alkoi kyllä kunnolla pelottamaan että tuleeko minusta kohta kalju! En uskaltanut tännekään mitään laittaa, sillä mielummin yritin unohtaa koko jutun vaikka helppoa se ei ollut. Suihkussa lähti oikein tupoittain ja auki pitäessä tuntui että kokoajan oli irtohiuksia vaatteissa ja käsissä.
En vieläkään tiedä mikä siihen auttoi vai oliko se vain joku vaihe. Ostin nimittäin muutamia juttuja mitä kampaaja ystäväni suositteli, yksi niistä oli Cutrinin Energen Serum joka on tarkoitettu ehkäisemään naisten hiustenlähtöä. Sitä sitten pistelin päänahkaan joka päivä. Tuotteena tykkäsin todella paljon, jätti ihanan raikkaan tunteen päänahkaan ja selosteen mukaan kiihdyttää verenkiertoa päänahassa, joten olen kuullut että tämä on hyvä tuote myös hiustenkasvattajalle. Tämä on siis jäänyt edelleen satunnaiseen käyttöön vaikka kriisi on jo takanapäin.
Toinen mikä saattoi auttaa hiustenlähtöön oli Biotiinin syöminen. Totesin viimeksi kun biotiiniä söin että ihoni, varsinkin selästä ja hartioista, huononi todella paljon. Heti kun lopetin syömisen niin iho palautui ennalleen. Tälläkertaa tuota ei kuitenkaan tullut, lukuunottamatta sitä että kasvojeni iho on huonontunut. Mutta en usko biotiini+sinkki-valmisteella olleen siihen merkitystä, sillä minulla on aina ollut finnejä kasvoissa. Ikävä kyllä. No nyt olisi varattu ihotautilääkärissä käynti sitäkin asiaa auttamaan. 


Muuten olen aika usein käynyt pätkimässä huonoja latvoja pois. Se ei tunnu pahalta nyt kun tukka alkaa olemaan kohtuu pitkä joten eroa ei huomaa helposti. Tarkoitus olisi kokoajan vain saada parempikuntoinen tukka mutta nyt minulla ei ole ollut hetkeen varaa ostaa kalliita hoitoaineita, joten pakko koittaa mennä näillä mitä nyt on ollut. Varsinkin tuon ihanan hiusöljyn puute on harmittanut koska siinä huomaa helposti eron juuri latvoissa. Viikonpäästä maanantaina pitäisi mennä pätkäisemään taas huonoja latvoja pois. Mutta sellaista, palaan taas kasvatusprojektiin myöhemmin :)

2 kommenttia:

 1. Vau onpa pitkät hiukset! :) Olis ollu kiva nähdä myös ennen-kuvia, en yhtään muista kuinka pitkät hiukset silloin oli kun tuosta kasvatuksesta puhuit.. Miten käytit tuota seerumia, voiko sitä laittaa kuiviin hiuksiin, vai pelkästään aina pesun yhteydessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi piiitkä vastausaika. On niin hankalaa kun en pysty nykyään vastaamaan kommentteihin kun puhelimella. Jostain syystä tuo blogger sekoilee sen asian kanssa.

   Mutta siis, tuota serumia voi kyllä käyttää joka päiväkin mutta pesun jälkeen tulee ehkä helpommin ainakin muistettua laittaa. :D

   Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)