sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Dublin - Shopshopshop and irish music

Sunnuntai oli hieman rennompi päivä, ainakin minulla. Pojat lähti aamutuimaan kohti Guinness Storehousea ja me lähdettiin Sallan kanssa läheiseen ostoskeskukseen shoppailemaan. Sieltä löytyi kaikki parhaat kaupat, kuten Forever 21, Bershka, Primark ja Stradivarius. Siitä huolimatta meikäläisen shoppailut jäivät yllättävän vähäisiksi, mutta niistä lisää myöhemmin. Ehkä on ihan hyvä välillä vähän himmailla, varsinkin kun totuus on että minähän en YHTÄKÄÄN uutta vaatetta tarvitse.Vaatekaappi pursuaa jo nyt ihan liikaa. Enemmänkin pitäisi jonkinlaista kevätsiivousta ja kirppispöytää harrastaa.


Muutama kuva myös Guinnessistä jos jotakuta kiinnostaa, vaikken itse siellä ollutkaan. Poikien puheiden mukaan oli ollut todella kiva kierros tehtaalla ja kivat näkymät terassilta. Että oluen ystäville suosittelen lämpimästi :)


Ostin tuollaisen pipon Forever 21:stä ja se pääsikin heti käyttöön. Tuuli oli sen verran kova Dublinissa kokoajan, että ilman pipoa ei oikein viitsinyt mihinkään lähteä. Oltiin lähdössä pienen välikuoleman jälkeen katsastamaan pubia missä joku soittaisi paikallista musiikkia. Onneksemme sellainen myös löydettiin. 


Tänne sitten päädyttiin kun ulos asti kuului viulumusiikki. Paikka oli aika täynnä mutta saatiin hyvät seisoskelupaikat. Itselleni tämä ilta oli reissun parhaimpia juttuja, sillä rakastan irkkumusaa ja sen kuunteleminen livenä paikan päällä, ystävien kera, oli jotakin mistä olin haaveillut. Se oli aika lailla juuri sellaista kun ajattelin. Poppoo tanssi musan mukana esiintyjien edessä ja tunnelma oli rento ja iloinen. Mitä muuta se voisikaan olla tuollaisen musan kanssa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)