sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Hääpostaukset - Hääkengät ?

Minä en ole mikään kenkäihminen ollut ikinä. Niin paljon kun rakastan vaatteita, niin kenkiin en vain ikinä ole tuntenut mitään vahvempaa sidettä. Ostan kengät kun vanhat menee puhki. Hääkenkien kanssa olen kuitenkin vähän pohtinut, että pitäisikö ehkä kerrankin panostaa ja ostaa jotku oikein ihanat.
Hetken tässä asiaa pohtineena päätin, että Minna Parikka on ehdottomasti oikea suunnittelija minun unelmien kenkiini. Todella kauniita yksilöitä löytyi nettisivulta paljon.

Näihin rakastuin todella paljon ja ehkä jopa hieman ymmärrän miksi jotku naiset niin kovasti kenkiä rakastavat. Näissä myös tuo korko ei ole ihan älytön (tälläiselle ketä ei siis ikinä korkkareita käytä)
Mustat olisi ehkä myöhempää käyttöä ajatellen fiksummat, kun kuitenkin monta sataa maksavat. Onko hassut hääkengiksi?
 
Nämäkin voisi olla aika ihanat hääkengiksi ja kävisi hyvin myös myöhemmin. Ehkei kuitenkaan niin minun tyyliset.

Sitten viimeiseksi tämä malli, mistä pidän siis myös paljon. Taas valkoinen sopisi ehkä paremmin värinä mutta punaiset ehkä myöhempää käyttöä ajatellen.
 Viimeisenä vielä ei Minna Parikan mutta ihanat kuitenkin, taas vaan aika korkea tuo korko.

Mitä mieltä olette näistä vaihtoehdoista?

2 kommenttia:

  1. Nuo Parikan valkoiset sydänaukolliset on kyllä kuolattavan ihanat värissä missä värissä, mutta ehkä kuitenkin ensisijaisesti yksivärisenä olisi tyylikkäämmät. Valkoisista pidän enemmän (hääkenkinä) kuin punaisesta, mutta mikäs estää hankkimasta väripilkkua? :)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä, että noi valkoiset sydämelliset on kaikkein kauneimmat ja sopis häälookkiin parhaiten :). Kiva lueskella hääjuttuja, on siinä varmasti niin paljon hommaa ja mietittävää, ettei millään kerkeis tulevaan kesään :).

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)