maanantai 30. maaliskuuta 2015

So happy


En kestä, oon ollu jotenkin pari viikkoa ihan fiiliksissä noista tulevista häistä vaikka niihin onkin vielä niin kauan aikaa. Oon täällä vaan kuunnellu jotakin ihania siirappisia rakkauslauluja, vaikka ei ehkä normaalisti tule sellaista musaa kuunneltua. Oon vaan jotenkin niin kertakaikkisen onnellinen, etten tiedä miten päin olisi.

En tiedä vaikuttiko se niin paljon kun saatiin hääpaikka virallisesti varattua, samoin kun kuvaaja, että nyt tuntuu kaikki niin ihanan todelta. On isoimmat stressin aiheet on vihdoin pois harteilta, mitä nyt pitopalvelu vielä askarruttaa. Silti siinä on paljon vaihtoehtoja. Sitten kun pitopalvelu on varattuna voi keskittyä pelkästään ihaniin suunnittelu juttuihin että saataisiin meidän unelmien häät. < 3

Ideoita piisaa koko pään täydeltä ja jotenkin niin kivaa kun ei ole tavallaan mikään kiire niiden kanssa. Siksi haluttiinkin häät vasta kesälle 2016, koska ensi kesä nyt olisi vaan ollut ihan liian pian. Rakastan suunnitella ja haaveilla ja katsella inspiraatiokuvia ja tehdä leikekirjaa. Okei, saatoin myös katsoa juuri ihanan jakson Satuhäistä ja päästä ehkä taas vähän tunnelmaan.

Mulla on muuten huomenna vapaapäiväkin, ei kyllä vielä mitään hajua miten sen täytän. Tuntuu nimittäin että on ollut tosi paljon vapaata viimeaikoina kun tuo lomakin tossa oli. Pitää yrittää ettei menisi ainakaan koko päivää missään koneella hääjuttuja kattellen, siinä niin helposti vierähtää monta tuntia ihan huomaamatta.

Joskus on vaan niin ihana purkaa sitä miten ihanasti asiat on ja miten onnellinen on, eikä vain sillon kun jokin menee huonosti. Haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa viikkoa, toivottavasti muidenkin maanantai on sujunut yhtä siirrappisissa tunnelmissa kun täällä. Palataan!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, kun olet onnellinen ja innoissasi häistänne jo nyt, niin pitääkin olla! :) Tämä rauhassa ajan kanssa hekumointi ja suunnittelu on parasta, on suorastaan onni, että häät ovat meillä vasta 2016, muuten kaikki tämä ihana suunnittelu olisi liian pian ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, niin huippua rauhassa suunnitella ja pohtia juttuja. Odotan jo innolla ku saan kerätä hyvän poppoon vääntämään kanssani kutsuja/koristeita viinilasillisen kera, onneksi moni on ilmaissut halukkuutensa näpräilyyn! :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)