tiistai 6. lokakuuta 2015

Lukemisen tuskaa

Viikko ja sitten on syysloma. Silloin lähdetään heti alkuviikosta siskoni kanssa risteilylle, mitä odotan todella paljon. Viikonloppuna tulee äiti, sisko ja veli meille pariksi yöksi. Ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa taas :)

Kun tästä viikosta selvitään niin hetkeksi voi rauhoittua. Minulla nimittäin koeviikko ja voin kertoa, että on tovi kun olen viimeksi kokeita tehnyt. Jännittää kieltämättä aika paljon, kokeiden vaikeudestakaan ei oikein ole tietoa, mutta uskon että ovat aika haastavia. Ainakin tälläiselle ketä on tehokkaasti unohtanut kaikki seitsemän vuoden takaiset kouluopit.


Lomalla voin myös muutaman postauksen tehdä nopeammin, tällä hetkellä ensisijaisena pidän tietenkin kokeiseen lukua, mitä olen siis tehnyt joka päivä viimeisen viikon ajalta. On ollut kyllä kieltämättä aika raskasta tottua pitkästä aikaa lukemaan asiatekstiä satoja sivuja ja vielä muistamaan luetut asiat. Ei siltikään auta kun osa aineista (lue juridiikka) on kaikessa kiinnostavuudessaankin aika hankalaa ja paljon pitäisi muistaa. Onneksi minulla ei ole kovin suuresti väliä, mitä kokeiden arvosanoiksi tulee, kunhan pääsisi kaikista läpi. Tärkeämpänä pidän omaa oppimistani ja sitä, että oikeasti ymmärtäisin nuo jutut.


Silti ensi jaksoon (mikä on kuulemma koko ensimmäisen vuoden haastavin ja raskain, onnea vain minulle) ajattelin vähän muuttaa toimintatapojani opiskelun suhteen. Esimerkiksi muitiinpanojen ja luennoilla oikeasti keskittymisen suhteen.

Sitten toinen juttu mikä on "häirinnyt" opiskeluani. Eli se että innostuttiin Teemun kanssa kovasti pitkästä aikaa uudesta tv-sarjasta. Taas kerran tälläinen mikä on jo pitkään jatkunut, mutta ei olla vain alettu seuraamaan. Suits on sarjan nimi ja suosittelen tutustumaan, siinä on ihan loistavat päähahmot. Ja komeat. Ja koska sarja sijoittuu lakifirmaan, niin olen saanut siitäkin vähän potkua juridiikan lukemiseen. Sitten runsaan pänttäämisen päätteeksi on voinut palkita itsensä ja katsoa yhden jakson eteenpäin. Onneksi on vielä monta kautta katsottavana.

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)