lauantai 24. lokakuuta 2015

Miksi näiden otsikoiden keksiminen on niin vaikeaa?

Tänään havahduin että ihan oikeasti kohta on jo lokakuu takanapäin. Jännästi mennyt jotenkin tosi oudosti koko tämä syksy, varmaan johtuu tuosta koulusta ja kaikesta uudesta, mitä se on tuonut mukanaan. Yleensä olen joka syksy odottamalla odottanut aurinkoisia päiviä, että pääsee kuvailemaan ruskaa. Nyt niitä on riittänyt ja kerran olen käynyt kameran kanssa kävelyllä.

Ihanaa kun pian tulee lunta. Kauhea hinku mennä luistelemaan, jos vaikka tänä vuonna tulisi käytyä enemmän kuin kaksi kertaa. Joulua en jotenkin osaa vielä odottaa, vaikka moni kaveri onkin jo miettimässä ja ostamassa joululahjoja.


Mitäs sitten vielä olisi tullut tehtyä tässä viimeaikoina. No koulussa alkoi uusi periodi ja hommaa riittää. Lisäksi alkoi muutama sellainen itselleni hieman hankalampi aine, joten ylimääräistäkin pänttäämistä piisaa. Motivaatiota on kyllä huomattavasti enemmän kun viime jaksossa, joten katsotaan kuinka pitkälle se kantaa. Onneksi tentit on mennyt ihan hyvin, vaikka paha varmaksi sanoa kun ei ole kaikista tulokset vielä tulleet. Ainakin ihan hyvä fiilis niistä jäi.

Koulua varten tuli vihdoin ostettua miniläppäri. Koko ensimmäisen jakson ajan olisin sitä tarvinnut, mutta lykkäsin vain kokoajan sen ostoa, koska ei oikein olisi ollut laittaa rahaa niin paljon kuin olisi pitänyt. Käytiin Verkkokaupassa katsomassa koneita ja tämähän sieltä sitten mukaan lähti. Kone oli halpa, kevyt, pieni ja tarpeeksi hyvä tähän käyttöön ja päätin ettei sininen värikään haittaa. Hinta oli tosiaan vain 259e. Tuosta ei saa näyttöä irti tabletiksi, mutta näytön voi kääntää niin että sitä voi käyttää tavallaan tablettina.

Olen koittanut alkaa keksimään jotakin helppoja kampauksia kouluun. Olisi kiva joskus laittaa tukkaa jotenkin muuten kun antaa olla vain auki tai kihartaa. Niiden pitää kyllä olla tosi helppoja, että jaksaa aamukoomassa alkaa väkertämään. Yksi helppo esimerkki on tässä, miten minulla oli perjantaina tukka kouluun lähtiessä. Eli kiepautettu vain pannan ympärille kaikessa yksinkertaisuudessaan. 

1 kommentti:

  1. Oii miniläppäri! Mäkin haluan ja näyttää niin söpöltä tuo sun :D <3 Ois kätevä...

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)