keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Siskokset laivalla

Pitänyt tosiaan jo monta vuotta mennä siskoni kanssa kaksin laivalle, mutta ei olla saatu aikaiseksi reissua toteuttaa. Nyt sitten kesällä päätettiin että minun syyslomalla tehdään pieni miniloma ja lähdetään Viking Gracella vähän seilaamaan. Oli kyllä huippu reissu. Varsinkin laivan kylpylä ylitti odotukset ja oli tosi kiva lisä. Muuten, noh eihän siellä laivalla mitään kummoista tekemistä ole mutta hauskaa silti oli.

Hytti oli tosi kiva ja sängyt ihanan pehmeät. Pikkuisen eri meininki kun vanhempien laivojen saman hintaisissa hyteissä.
Kivasti näkyi hytin ikkunasta Tukholmaan aamulla. Maikki onneksi heräsi sattumalta ja tökki minutkin hereille. Otin tottakai samalla pari kuvaa kun näytti niin kivalta.

Seuraavan päivän paras juttu oli ehdottomasti tuo kylpylä. Voin suositella lämmöllä. Vaikka paikka ei suuri ollut, niin oli tosi ihanat nuo porealtaat ihan ikkunoiden takana. Lisäksi alueella oli pari kivaa höyrysaunaa ja lumihuone. Aikaa oli pari tuntia ja maksoi parikymppiä, joten ei minusta kovin paha silti.
Kylpylän jälkeen käytiin pyörimässä kaupoilla. Hirveästi olisi tehnyt mieli ostaa tuo muumimuki, mutta en sitten raaskinut käyttää 30e siihen, kun eipä tässä nyt hirveästi ylimääräistä ole näin opiskelijana.
Tässä oli meidän karkkisaldo, minun on kylläkin vain tuo laivasuklaa ( mikä ei ollutkaan sitä vanhan kunnon laivasuklaata, vaan jotakin aika keskinkertaista :( pöh ) ja salmiakki.

Käytiin me kerran kannellakin ja oli niin kylmä ettei viittä minsaa kauempaa viihdytty.

Sellainen reissu. Kaikki sujui kyllä tosi hyvin ja oli hauskaa, joten voisi sitä toistekkin lähteä ihan vain siskoksien kesken reissuun.

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)