keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Hääpostaukset - Kukat ja pöytäkoristeet

Hääpostauksista ajattelin jatkaa kun tuli käytyä vähän kukkakaupassa lauantaiaamuna juttelemassa hääpäivän asetelmista. Kimppu minua eniten kiinnostaa, sillä haluan siihen lempikukkaani Pionia. Sen verran tyyris kukka on muuten, että jouduttiin se poistaman pöytäasetelmista. Ei oikein pysty laittamaan sellaisia rahoja pelkkiin kukkiin, mitä Pioni olisi tullut pöydissä maksamaan. Se nyt kumminkaan ei ole se pääasia.


Katsokaa kuinka ihana ihana kimppu ja ihana Pioni. En kestä! Toviottavasti kimpustani tulee yhtä ihana < 3

Pöytiin tulee sitten jotakin tämän tyylistä settiä, eli kultaiseksi maalattuja punkkupulloja ja Happy Joe pulloja, joihin tulee varmaan morsiusharsoa ja neilikkaa. Sitten pöytänymero varmaan pystyyn seuraavan kuvan tapaan (tosin vähän kauniimpi :D). Meille kun tulee nyt lopulta 8hlö pöytiä eikä pitkiä pöytiä, niinkuin alunperin olin ajatellut. Mietin että varmaan riittää kun laittaa yhden ison ja yhden pienen pullon per pöytä. Siihen tulee kuitenkin varmaan vielä lisäksi jotakin menu-ohjelma kehystä ja vesikannua.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta! :) Oon kans suunnitellu, että meille tulis pöytiin morsiusharsoa ja neilikaa/ruusua! Saas nähdä. Harmi vain kun ei vielä tässä vaiheessa osaa arvioida paljonko sitä tarvii ja mikä on tarpeeks näyttävää ja mikä vaatii lisää jne. :) Mutta sitten kun saa ilmoittautuneiden määrän selville, voikin jo ruveta suunnittelemaan tarkemmin istumajärjestystä ja koristelua! Ihanaa häähumua! <3 Milloin teillä on häät? :)

    VastaaPoista
  2. Pionit kuuluu miunkin suosikkeihin, vaikka suosikkikukka onkin valkoinen ruusu :) Toivottavasti saat upeat kukkakoristeet pöytiisi!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)