maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kivaa arkea

On ollut kyllä aika kauniita päiviä viimeaikoina. Ollaan yritetty jaksaa käydä Kaupissa kävelyllä, nyt kun kerran päivät on pidentyneet ja saahan siitä ihan erilailla voimaa kun käy vähän raikkaassa ilmassa liikkumassa. Luonnonrauha on kyllä sellainen mitä itse kaipaan ja siksi on pakko välillä mennä metsään käppäilemään pois kaupungin hälinästä. Vaikkei sitä nyt ihan keskustassa asutakaan.


Hääjutut alkaa olemaan aika hyvin järjestyksessä, mutta ihan kiva noita häälehtiä on silti selailla. Muuten alkaa kyllä jo tämä odottaminen ja suunnittelu riittämään, saisi jo olla se hääpäivä kun sitä niin kauan on odotettu. Kyllähän tuo häiden suunnittelu uskomattoman paljon aikaa ja rahaa vie. Silti en malta kyllä odottaa että saan olla vaimo tolle ihanalle ukolle. Hih :) Sehän kai nyt pääasia koko jutussa on, että sitä eniten odottaa. Vaikka tokihan se on ihanaa juhlia rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Toivottavasti vain mahdollisimman moni pääsee paikalle.

Talvella on kyllä tympeä kuvailla mitään asukuviakaan, ellei omista sataa eri takkia. Tuo sama harmaa takkikin alkanut vähän kyllästyttää, onneksi kohta saa alkaa käyttää kunnolla nahkatakkia. Mutta tässä muutama kuva kun käytiin joku päivä vähän kaupungilla pyörimässä ja shoppailemassa.

Kiva lumipyry oli tuolloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)