sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Juhlahumua

Täällä ollaan taas! Viimisiä koulujuttuja meneillään ja vähän alle kuukausi enää koulua jäljellä. Äkkiä vaan se vuosi vierähti ja loppujen lopuksi, ihan hyvin siitä tuli suoriuduttua. Nyt on taas vähän oppinut käymään koulua ja opiskelemaan, kaikkea ei tule jätettyä ihan viimetippaankaan enää.

Yritän saada tämän bloggaamispuolen taas kuntoon. Motivaatiot kuvaamiseen on ollut aika alhaalla viime aikoina, eikä ole tullut oikein kummoista tehtyäkään. Mutta koska tämä blogi on kuitenkin niin kauan jo elämässäni ollut, niin en olisi siitä ihan vielä valmis luopumaan. Joten pyydän anteeksi rakkaat lukijani kun postailutahti on hiipunut olemattomiin. En vain oikein välitä postailla väkisin vain sen takia, että jotakin tulisi postailtua. Joten katsotaan.

Taidan mennä hassussa järjestyksessä ja aloittaa eilisestä. Kaivan sitten vanhoja kuvia puhelimesta ja kamerasta ja koitan niistä vielä jotakin koostaa. Sitten katsotaan jos vaikka innostuisi taas uusiakin kuvia ottamaan ensi viikolla...

Eli eilen vietettiin ihanan Sallan synttäreitä heidän luonaan ja meikäläinen kokeili samalla Sangria reseptiä mitä häihinkin ehkä tehdään. Tuli kyllä tosi hyvää ja tuli ihan kesä mieleen. Terasseilla kun on ihana tilata porukalla Sangriakannu ja rauhassa istuskella auringossa. Jep jep, mutta oli tosi hauska ilta ja ihana nähdä pitkästä aikaa kaikkia ihania ystäviä.
Väsytti niin paljon ennen kun lähdettiin, että oli pakko vetää kahvia vielä naamariin. Tuli laitettua oikein mekko päälle piiiiiitkästä aikaa. Sitten siirryttiin vielä porukalla Jack the Roosteriin iltaa jatkamaan.Tänään on ollutkin hieman hiljaisempi päivä. Mikään kovin paha krapula ei ole ollut, mutta kuitenkin sellainen ettei sohvan nurkasta ole tullut paljon liikuttua. No, onhan se välillä ihan hauska pitää sellaisiakin päiviä, ettei tee yksinkertaisesti mitään ihmeellistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)