keskiviikko 3. elokuuta 2016

Havaiji - Oahu - Diamond head

Kerettiin loppupeleissä tekemään aika vähän Oahulla, osa syynä oli ikävä kyllä pieni mahapöpö mikä meihin tarttui tuntemattomalta taholta. Kovin paha se ei onneksi ollut eikä selkeästi mikään ruokamyrkytys tyyppinen, oltiin varmaan vain vähän nielty paikallista vettä tai muuta sellaista. Joten sängyssä maaten meni yksi kokonainen päivä viidestä. Seuraavakin päivä piti aloittaa aika varovasti ja ei tullut kun käytyä akvaariossa ja vähän kävelemässä kaupungilla.

Mutta ensimmäisenä kunnon päivänä lähdettiin Diamond headiin, josta oli upeat näköalat saarelle. Oli sinne jonkinmoinen kipuaminenkin, varsinkin noissa lämpötiloissa. Silti ehdottomasti kannattaa käydä ja ottaa vain paljon juomista mukaan. 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, tulee ihan kamala ikävä Havaijille!! Diamond headista on kyllä ihan superihanat näkymät. Ja ettekö siis juoneet tuolla hanavettä? :D Itse olen aina juonut enkä kyllä saanut siitä ikinä mitään pöpöä tai siis en ole edes ajatellut että voisi saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä huippu paikka :) Joo eipä tule oikein missään juotu hanavettä vaikka olisi juomakelpoista. Monelta kuitenkin kuullut että saattaa silti laittaa mahan kovastikin sekaisin, kun on kuitenkin eri bakteerikanta kun täällä vedessä. Mielummin pelataan varman päälle, koska ei oikein ole kivoja nuo lomalla kipeilyt.

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)