sunnuntai 14. elokuuta 2016

New York - Welcome to the best city in the worldTiedän, että olen hehkuttanut tätä jo tarpeeksi, mutta en silti voi olla hehkuttamatta rakkauttani tätä kaupunkia kohtaan. En olisi ikinä uskonut sanovani tätä, mutta New York on sellainen kaupunki, missä voisin joskus kuvitella asuvani pienen hetken. En kauaa, mutta vaikka jonkun puolivuotta. On vähän liikaa rakkaita ihmisiä täällä Suomessa, että ikinä voitaisiin oikeasti muuttaa pitkäksi aikaa pois. Toisaalta jos Nykissä joskus hetken asuisi, voisin kuvitella, että mahdollisten yökyläilijöiden määrä voisi olla aika suuri.

Mutta, mutta takaisin aiheeseen. Eli aika säälittävän lyhyt aika saatiin nauttia Nykin menosta ja meiningistä tällä kertaa. Tietenkin se, että paikka oli jo aika "tuttu" viime reissulta, teki sen ettei ollut oikeastaan pakko käydä yhtään missään. Paitsi Top of the Rockissa katsomassa kaupunkia ylhäältä käsin. Se on ehdottomasti lempipaikkani koko kaupungissa. On vaikea vetää vertoja sille näylle kun kaupunki avautuu mahtavana silmien edessä, kaiken keskellä mahtava Empire State Building.


Käytiin siis heti ekana kunnon päivänä (sitä aikaeronukkumispäivää en laske :D) illalla yläilmoissa. Sitä ennen tuli käppäiltyä taas kerran Brooklyn Bridge ja sen jälkeen mentyä piknikille ja päivätorkuille puistoon, mistä näkyi kivat näkymät New Jerseyn puolelle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)