tiistai 16. elokuuta 2016

Valmiina takaisin kouluun!

Ajattelin tähän matkapostailujen väliin kertoa vähän kuulumisia. On ollut aika kylmiä päiviä, yhtenä päivänä kun käytiin Pokemon jahdissa Teemun kanssa, niin oli pakko heittää kaulahuivi ja pipo päälle! Elokuussa! Mur. Toivon kovasti, että tulisi vielä yksi lämpöaalto tänne koto-Suomeen, sillä en tiedä muuten miten kestän. Kaikki ystävät ja tutut on lähdössä jonnekin, ja minua edelleen vain painaa matkakuume. Vaikka edellistä reissua en ole edes kerennyt vielä täälä käymään läpi.Koitan kuitenkin nyt vain niellä tämän levottumuuden ja keskittyä nyt vain ihan arkeen. Ehkä miettiä talvelle jotakin irtiottoa. Tai pientä laivamatkaa vaikka siskoni ja äitini kanssa johonkin kohtaan syksyä.

Kohta on myös aika palata takaisin koulunpenkille tämän tapahtumarikkaan kesän jälkeen. Odotan toisaalta yllättävän paljon toista vuottani Tamkissa, vaikka tuli huomattua, etten mikään opiskelijaihminen ole. Enemmän tykkään ihan työnteosta ja siitä, että on vähän rahaa tehdäkin juttuja.

Muokkasin vähän loppuvuoden kalenteria ja tulostin kaikki lukkarit jouluun saakka ja värittelin niitä vielä kivoilla, uusilla korostusväreilläni ja niittasin aina kyseisen viikon kohdalle. En ole ikinä tykännyt käyttää puhelimen kalenteria vaan minulla on melkein aina ollut paperinen kalenteri. Nyt vielä kivoilla nahkakansilla.

Vaikka koulussa nykyään paljolti läppärin kanssa mennään, niin tykkään silti kantaa mukana ihan paperia ja kyniäkin. Huomasin jo ensimmäisenä vuonna, että mitään suurta kansiota on turhaa koulussa mukanaan kantaa ja irtopaperitkin ovat hieman hankalia. Siksi tälle vuodelle ostin yhden ison vihon ja merkkasin vain eriväreillä kohdat, missä aihe tulee vaihtumaan. Saapi nähdä onko kuinka käytännöllinen.

Uuden repun nappasin kirpparilta neljällä eurolla. Varmaan tulee edelleen käytettyä sitä keltaista fjällrävenia, mutta vaihtelu virkistää.

 Kannoin Havaijilta mukanani vesipullon, kun oli niin nätti. Tätä olisi tarkoitus koulussa myös käyttää, koska minulla on pakko olla aina vesipullo mukana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)