keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Meidän häät - yksityiskohdat

Reilun vuoden kun häitään suunnittelee, tulee mieleen jos jonkinmoista ideaa. Itselläni alkoi suunnittelun loppuvaiheilla iskemään jonkinlainen hää-ähky eikä oikein kiinnostanut enää keskittyä jokaiseen yksityiskohtaan. Yllättävän paljon sitä nimittäin kaikenlaista hommaa kertyi vikalle viikolle, vaikka kuinka yritin sitä estää. Häät on kuitenkin nyt onnistuneesti juhlittu, vaikkei ihan jokaista yksityiskohtaa oltukaan hiottu niinkuin ehkä alunperin olin Pinterest kuvien perusteella ajatellut.

Olen silti iloinen että pidin pääni tietyissä jutuissa mitä halusin. Esimerkiksi popparibuffettia olin ajatellut ihan aluta asti ja siihen sitten lisättiin vielä muutaman eri lajikkeen karkkibuffet. Hirveästi ei karkkeja varattu, mutta koska häät olivat lähes lapsettomat, ei niitä ihan siihen malliin mennytkään. Riitti juuri ja juuri.

Toinen idea mistä Teemun kanssa kovasti tykättiin oli origamit paikkakortteina/vieraslahjoina. Itse en niin perusta niistä karkkilaatikoista, mitä häissä usein on niin tämä tavallaan korvasi sen. Lisäksi niitä oli hauska tehdä ja mielestäni vähän sivusi meidän matkailuteemaakin. 

Hääbingo oli myös tosi helppo toteuttaa ja tuntui, että vieraat siitä tykkäsivät. Kovin nopeasti vaan kolme bingon löytänyttä löytyi ja se ohjelmanumero oli sitten siinä. Ehdottomasti silti ei oltaisi kaivattu enempää ohjelma, sillä jo nyt tuntui että jäi tosi vähän seurustelu aikaa vaikkei meillä edes ollut kuin ihan muutama ohjelmanumero illan esiintyjän lisäksi.

Kaikki kukkaset hankittiin Tamperelaisesta Mehitähti nimisestä kukkakaupasta. Voin kyllä heitä suositella ihan koko sydämestäni, oli nimittäin todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua ja hinnatkin olivat edullisemmasta päästä, mitä vertailin monen yrityksen kesken. Sain aivan upean kimpun ja pöytien kukatkin oli mielestäni todella hyvälaatuisia ja kestivät hyvänä vielä pitkään häiden jälkeenkin. Alunperin haaveenani oli laittaa Pioneita pöytiin, mutta ikävä kyllä siinä tuli vähän budjetti vastaan. Ei nimittäin ole mikään edullinen kukka. Onneksi niitä kimppuuni kuitenkin sain runsaasti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)