maanantai 27. lokakuuta 2014

Barcelona Day 2 - Park Güell

Toinen aamu aloitettiin viereisen kahvilan croisantilla, kahvilla ja jogurtilla, ystävällisen asiakaspalvelun kera. Siitä sitten siirryttiin metroon ja oltiin yhdentoista maissa Park Güellissa. Odotinkin innoissani kyseistä paikkaa ja Gaudin luomuksia.

Yllätyin todella paljon, miten tuo jyrkkä nousu oli järjestelty, nimittäin suurin osa noususta oli helpotettu liukuportailla. Tuntuu ihan hullulta mennä liukuportailla ulkona! Mutta eipä taida olla kelit tuolla ikinä sellaista, että menisivät sen vuoksi epäkuntoon. Suomessa ei taitaisi ihan toimia tuollainen järjestely.
Mahtavat näköalat, minä niin tykkään ihastella kaupunkeja ylhäältä käsin. Todella kaunista ja oli vielä kirkas keli, joten näkyvyys oli todella hyvä.
Fisheye osottautui todella kivaksi reissussa. Se ei kauheasti repussa painanut ja sillä sai hauskoja yhteiskuvia helposti. Tällä reissulla en kantanut mukanani ollenkaan matkajalustaa ja kaukolaukaisinta, ajattelin että jos yhteiskuvia haluaa niin saa käsivara riittää tälläkertaa.
Suosittelen ehdottomasti käymään, jos kyseisessä kaupungissa vierailee. Todella kiva paikka ja ihanat näköalat. Liput oli jotakin seitsemän euron luokkaa, mikä mielestäni ei ollut yhtään paha hinta maksaa.

1 kommentti:

  1. Ihanan aurinkoisia kuvia näin pimeisiin syksypäiviin :) Upeat maisemat.

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)