keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Barcelona - majoitus

Kotiin on turvallisesti päästy jo viikonloppuna, mutta olen ollut sen verran kipeä etten ole töiden jälkeen jaksanut kun maata sohvalla ja katsella dvd:tä. Siksi siis matkapostailut on vähän jääneet, yritän niitä tässä alkaa pikkuhiljaa työstämään. Tässä ensimmäisiä kuvia, lähinnä majotuksistamme.

Ryanairin lento oli tosiaan vasta yöllä perillä ja onneksi oltiin varattu se majoitus lentokenttähotellista, nimittäin eipä mennytkään enää bussia Barcelonaan niin myöhään. Muutama jutteli lentokoneessa siirtymisestä Barcelonaan taksilla, noin pitkällä välimatkalla oltiin kyllä todella iloisia ettei tarvinnut taksia harkita. Me sitten tallusteltiin yön pimeydessä hotelliimme, joka osottautui oikein mukavaksi viettää yksi yö. Huone oli suuri, siisti ja minibaarista sai ottaa ilmaiseksi juomia. Myös aamupala oli oikein hyvä ja sillä pärjäsi seuraavana päivänä melkein iltaan saakka. Tämän hotellin nimi oli Salles Hotel Aeroport de Girona.
Lähdettiin siinä puolenpäivän aikaa posottamaan kohti Barcelonaa. Matka kesti jonkun tunnin, mutta se meni nopeasti maisemia ihastellessa.
Ihana pikku hamppari muistuttamassa että bussissa ei saa syödä.
Majoituksemme Barcelonassa oli hostelli, mutta todella mainio sellainen. Henkilökunta oli todella mukavaa ja hassua kyllä, mutta respan mies muistutti puhetyyliltään ja ääneltään aivan Kauhea Kankkunen leffasta tuttua Chowia. Naureskeltiin sitä hetken, sillä molemmille oli tullut sama mieleen. Huoneemme oli kolmos kerroksessa, siellä oli ilmainen Wi-Fi, siistit suihkut ja vessat käytävällä ja mukava pieni huone parvekkeella varustettuna. Hostellin nimi oli Barcelona Rooms.
Todella hyvä juttu huoneessa oli metallinen runko sängyssä ja tuoleissa, nimittäin sellaiseen sängyyn ei Bed Bugsit niin vain pääse kiipeämään tai asustelemaan. Joten eipä tarvinnut niitäkään pelätä.
Vessoja oli tosiaan vierekkäin kaksi ja nekin olivat kokoajan todella siistit ja vielä mukavan lähellä huonettamme. En kokenut yhtään hankalaksi sitä että huoneessa ei ollut omaa suihkua/wc. Ihan hyvin sujui noinkin, varsinkin lyhyellä reissulla ja varmasti säästi pitkän pennin.
Vielä pieni huomionarvoinen seikka hostellimme sijainnissa oli aivan vieressä oleva metropysäkki sekä ihana kahvila, missä käytiinkin joka aamu edullisella aamiaisella. Kahvilan pitäjä oli todella mukava, hassuilla paksuilla viiksillä varustettu vanhempi mies, joka jaksoi joka aamu piirrellä aamukahviimme erilaisen kuvion. Aivan ihana. Kahvi, paahdettu croisantti marmeladilla ja jogurtti maksoivat yhteensä 2.90€. Ei paha siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)