lauantai 25. lokakuuta 2014

Pienet piristykset

Tässä nyt on ollut kaikenlaista pientä murhetta viimeaikoina, nyt alkaa onneksi vähän asiat selviämään. Tuli mieleen muistuttaa taas itseäni mitkä tällä hetkellä on kivoja juttuja ja mielen piristyksiä.

...flunssa on vihdoin ohi. Oli ihana huomata miten nopeasti antibiootti vaikutti. Parin tabletin jälkeen kaikki keuhkoputkentulehduksen oireet oli tipotiessään. Tottakai koko kuuri pitää syödä loppuun, mutta on jotenkin niin paljon virkeämpi ja parempi olo kun ei ole flunssaa taustalla oireilemassa.

... eilen käytiin pitkästä aikaa saunassa. Ehkä aika pieni ilo, mutta kylläpä taas rentoutti. Flunssan takia olen pitänyt tarkotuksella pitkää taukoa saunasta.


... Olen hirveästi innostunut Nälkäpeli kirjoista. Ensimmäiset kaksi ahmin varmaan viikossa ja nyt kolmatta olen lukenut noin sata sivua. Ihanaa olla pitkästä aikaa innostunut kirjoista. Ollut niin pitkä aika kun on tullut mitään kunnolla lueskeltua.


...Lukuhetkiin olen automaattisesti yhdistänyt ison mukin raikasta vihreää teetä tai jotakin terveellistä naposteltavaa, kuten omenaa tai muuta hedelmää.... viime vikko meni aamuvuorossa ja yhtenä päivänä olin niin väsynyt töiden jälkeen, että kävin  hakemassa ihanan caesar salaatin ja laitoin yövaatteet päälle jo kuudelta, enkä tehnyt mitään koko päivänä.

... Kävin tiistaina parturissa värjäämässä kamalan juurikasvuni vihdoin pois! Samalla vähän leikattiin huonoja latvoja pois. Oli ensimmäinen kerta kun olen käynyt tutulla parturilla, tykkäsin huomattavasti enemmän.


... Ostin H&M:stä uudet pehmotossut, jotka ovat olleet kokoajan siitä lähtien kotona jalassa. Meillä on kohtuu kylmä kämpässä tähän aikaan vuodesta kun ei olla lämpöjä laitettu päälle.

... Sekä kaksi lämmintä villapaitaa. Toinen H&M:stä 10e ja toinen kirpparilta 4e.


...Ihanat pitkät puhelut rakkaan siskoni kanssa, mitä on tullut taas tällä viikolla harrastettua todella paljon.

... ilmat on alkaneet toden teolla kylmentyä, joten vaihdoin vihdoin kesällä käyttämäni viltin kunnon peittoon ja voi kuinka ihanaa on ollut nukkua lämpimän, pehmeän peiton alla ilman että on tullut yöllä hiki.

... Ja viimeisenä muttei vähäisempänä tänään illalla oleva keikka, jota olemme kaikki odottaneet todella kauan. On nimittäin Teemun, Matin, Timon ja Villen bändin ensimmäinen keikka Hervannan Varjobaarissa. Jännittää pikkuisen poikien puolesta, mutta samalla olen ihan tosi innoissani! Jeee, tulee varmaan olemaan todella hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)