sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kesän eka piknik

Onpas ollut älyttömän raskas viikko. Muutto ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, joten se aiheutti paljon päänvaivaa. Uusi kämppä ei kunnoltaan vastannut odotuksiamme ja jouduttiin heti sitä siivoamaan ja seinät piti maalata, joten muutto siirtyi seuraavaan päivään. Tämä taas ei sopinut kaikille ketkä muuttamaan avuksi piti tulla, joten pienemmällä poppoolla mentiin ja jouduttiin yksi yö viettämään vanhassa asunnossa laatikoiden saartamina.
Itse muutto sujui kuitenkin suhteellisen sutjakkaasti ja minä joutilaana lomallani kerkesin jonkin verran heti tavaroita purkamaan. Edellisen kämpän lattiasta-kattoon loppusiivous on tuottanut myös suurta tuskaa ja vasta eilen saatin se kunnolla loppuun. Huh huh. Nyt on muutamaa taulua lukuunottamatta kaikki tavarat purettu. Ei se nyt ihan kesälomalta ole tuntunut, pakko sanoa. Onneksi on vielä pari viikkoa edessä, kunpa kelit vähän lämpenisi! Ainakin on jonkin verran suunnitelmia tiedossa, joten eiköhän tämä kohta lomalle tunnu. :)

Ennen tätä kaikkea muuttohulinaa käytiin kauniina päivänä Sorsapuistossa piknikillä lomani alkua juhlistamassa. Oli kyllä mukava piristys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)