perjantai 26. kesäkuuta 2015

Pikavisiitti Helsinkiin

Poikkesin reilu viikko sitten tiistaina pikavisiitillä Helsingissä ystävääni Jonnaa moikkaamassa. Siinä taas huomasi miten nopeasti aika kuluu kun on kivaa ja tuntui ettei kerettyä oikein mitään tekemään. Käytiin vähän sovittelemassa hääpukuja ja syömässä ja vähän shoppailemassa ja siinä se melkein sitten olikin jo. Menin siis aikaisin aamulla ja lähdin vielä saman päivän iltana takaisin kotiin.

Käytiin sightseeing veneajelulla Jonnan poikaystävän kanssa, hän nimittäin kyseistä paattia myös ajoi. Saatiin kivan kokemuksen lisäksi skumppaa, joten olo oli kyllä ihan kun lomalla kuuluukin olla. Eli huippu!
Käppäiltiin satamasta vielä Kamppiin ja käytiin siellä vielä yhdellä ennen kun bussini lähti takaisin Tamperetta kohti. Oli kyllä jotenkin tosi kiva reissu ja ihana nähdä Jonnaa pitkästä aikaa. Helsingissäkin oli kiva käydä, tulee siellä niin harvoin poikettua. Pakko vielä mainostaa, että ei ollut kyllä kalliit matkat, Onnibussilla ees-taas 14e! Ja en edes ostanut kovin ajoissa lippuja, huh huh.

1 kommentti:

  1. Sulla niin hyvälaatuisia kuvia! Otin itsekin tuomiokirkosta kuvaa ja sun laatu kyllä paaljon parempi! Vaikutti mukavalta reissulta :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)