torstai 18. kesäkuuta 2015

Tukholma osa 1

Varattiin vähän extempore reissu edes jonnekin. Ikävä kyllä hääjärkkäilyt ja häämatka vievät suuret summat ja säästöön menee automaattisesti iso osa rahoista. Siksi siis ei reissuja tiedossa varmaan ennen ensi kesää - YHYYY! - mutta siis edes tälläinen miniminireissu oli pakko tehdä. En kestä olla Suomessa koko kesälomaa - varsinkin kun ei tätä kesälomaani voi varsinaisesti kovin kesäiseksi sanoa. Lähdimme siis päivä Tukholmassa reissulle, millaisen olemme ennenkin tehneet.

Mentiin Viking Gracella ja hytti oli aika erikoinen, parisänky ja lattiakin oli puulattiakuvioitu kokolattiamatto. Todella siisti ja uuden näköinen hytti, tietenkin kun laivakaan ei ole vanha. Muuten laivasta ei herännyt mitään suuria tunteita, en nyt ole muutenkaan kovin risteilijä ihminen. Olihan se uudempi kun nuo peruslaivat, mutta eipä juuri muuta eroa.
 Laivassa oli Victoria's Secretin myymälä, sai muutaman ihanan kesätuoksun lisää.
 Pakko oli mennä kannelle ihastelemaan ihanaa auringonlaskua.
Sitten seuraavana aamuna aikaisin saavuimme Tukholmaan. Kaupunki avautui kauniisti laivan kannelta.

Jatkuu...

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Ja upea auringonlasku, on varmaan hienoa katsella sitä laivalta. Mullakin on jo pitkään tehnyt mieli Tukholmaan. Olen käynyt siellä yhden ainoan kerran, ja siitäkin on aikaa jo 7 vuotta aikaa. Laivalla (tuollaisella oikealla risteilyaluksella) en ole koskaan käynyt, joten sekin pitäisi päästä testaamaan. :)

    VastaaPoista
  2. Hienot maisemat ja tuo hytti on ihan huikea! :o

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)