torstai 25. kesäkuuta 2015

Tukholma part 2


Käytiin Tukholmassa ekaa kertaa noin kaksi vuotta sitten, joten siksi ei tällä kertaa niinkään kierrelty nähtävyyksillä, vain lähinnä otettiin rauhallisesti ja nautittiin kesästä ja kaupungista. Jostakin syystä meille iski kova väsymys jo yhden - kahden maissa, oltiin kyllä vietetty aamupäivä shoppaillen ja kaupungilla kävellen, joten liekö sitten sillä osuutta asiaan. Pieni hetki puistossa istuskellen auttoi piristämään ja jaksettiin vielä loppupäivä käppäillä kaupungilla ja etsiä ruokapaikka.


Vaikka päivästä tulee todella pitkä kun ollaan maissa jo kuudelta aamulla, niin voin silti suositella "päivä Tukholmassa" reissua kaikille. Ihana irtiotto arjesta ja todella helppo järkätä. Saa vähän viettää aikaa laivallakin ja tehdä ostoksia. Vaikka takaisin tullessa huomasin taas etten ole kovin risteilijä tyyppiä, ihmisiin meni hermo ja laiva keinui niin paljon että minulle tuli todella paha olo. Vietin sitten hytin sängyssä loppuillan ja Teemu kävi hakemassa vähän karkkia piristykseksi.
Mutta silti oikein mukava pieni kesälomareissu ja tuli tarpeeseen. En silti voi väittää etteikö kova matkakuume olisi (aina), pitää vain koittaa jotenkin sysätä se takaa-alalle ja keskittyä vaikka pian jo suunnittelemaan ensi kesän häämatkaa.

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)