sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Porissa piipahtamassa

Kun eka lomaviikko meni "hieman" ohi lomailun näkökulmasta, niin päätin tokalla viikolla ottaa ilon irti lomasta ja suunnitella vähän kaikkea pientä. Ensimmäinen niistä oli maanantaina tapahtunut Porissa piipahdus, sinne siis menin tuttuun tapaan ystävääni Heliä moikkaamaan. Tykkään jotenkin käydä Porissa, kiva kaupunki varsinkin kesällä ja yleensä kirppareiltakin tekee hyviä löytöjä.

Tässä yksi kuva vielä lattiasta-kattoon siivotusta ja hinkatusta vanhasta kämpästämme. Hyvästi! :)

Kuvia ei tullut Porissa tälläkertaa juurikaan otettua, mutta puhelimella muutaman räpsin tekemisistämme. Eli maanantai iltana lähdettiin vähän minigolfaamaan ( olin tosi huono, en muistanutkaan olevani niin huono :D ). Oli ihan ok:n lämmin, ainakin auringonpaisteessa.


Sitten seuraavana päivänä poikettiin pienten auton-hajoomis-episodien jälkeen Yyterin kylpylässä. Se oli ihan ok, mutta ehkä olin jotenkin odottanut vähän isompaa/kattavampaa kylpylää. Varsinkin kun hinta oli kuitenkin 17e/nokka. Hauskaa silti oli ja se on pääasia!

1 kommentti:

  1. Näyttää tyhjältä tuo asunto, mutta uusi kämppä kyllä hienompi <3 Harmi jos ei kylpylä vastannut odotuksia, mutta mukavaahan siellä silti on :D

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)