perjantai 18. joulukuuta 2015

Loma loma loma


Wuhuu nyt on tentit tehty (aika hyvällä menestyksellä) ja alkoi loma ! Vaikka lomalla tulee oltua aika tehokkaasti aamuvuorossa töissä, niin on se silti loma! Eipähän tarvitse vapaa-ajalla vääntää mitään pakollisia koulujuttuja. Ajattelin pitkästä aikaa keskittyä Temun kanssa vähän häihin ja miettiä mitä kaikkea vielä on tekemättä :) Häämatkakin pitäisi varmaan pian varata ja tammikuussa on hyvää aikaa aloittaa kutsukorttiaskartelut. Varoitan rakkaita ystäviäni tulevasta kutsusta! :D


Mutta joo, mitäs tässä sitten kertoilisin... Viime viikonloppuna nähtiin kavereita meillä pienimuotoisten synttäribileiden muodossa. Oli kyllä ihanan rento ilta, viinin ja parhaan seuran kera.


Eilen käytiin katsomassa Teemun ja Villen kanssa uusi Star Wars, jota olikin jo odotettu. Sen enempää spoilailematta, oli kyllä tosi hyvä leffa, suosittelen käymään katsomassa. Muistutti paljon enemmän niitä parhaita alkuperäisiä leffoja kuin I-III osia, joista ainakaan itse en hirveästi välittänyt.


Keskiviikkona käytiin etsiskelemässä joulufiilistä joulutorilta Sallan, Matin ja Villen kanssa. Ehkä sitä vähän sieltä löytyikin kun iski pieni innostus hakea joulukamppeet varastosta ja alkaa niitä vähän laittamaan esille.


 Ja saatiin me hetkeksi luntakin maahan. Nyt ne vähäisetkin taitavat olla sulaneet, pöh.


Jep jep, tälläistä siis tänne kuuluu. Hieman on ollut laiskuutta ilmassa päivittelyn suhteen, mutta eipä se kai mikään pakko ole päivitellä jos ei siltä tunnu.

Tänään on ollut jotenkin väsyttävä päivä. Vapaapäivä tosin, mutta jotenkin olen ollut ihan väsynyt ja saamaton tekemään mitään. Kai se on se kun on kolme viimeistä viikkoa päntännyt tentteihin, niin nyt ei oikein tiedä mitä tekisi, kun voikin tehdä mitä haluaa vapaa-ajallaan.
Pitäisi alkaa varmaan laittautumaan, sillä tänään olisi luvassa keikalle menoa kun Raised fist soittaa Pakkahuoneella ja sinne mennään mukaan rymyämään. Tai minä jään varmaan suosiolla hieman taaemmas fiilistelemään. Ainakin viime keikalla oli vähän turhan kova meno ja meinasin jäädä lyhyenä ihmisenä jalkoihin. Kuitenkin, hyvää viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Minäkin kävin katsomassa Star WArsin työkavereiden kanssa ja nyt harmittaa hirveästi, kun ei ole ketään ystävää kenen kanssa keskustella siitä :D Se elokuva nimittäin aiheuttaa faneille jonkin verran keskustelua. Pidin siitä miten paljon se viittasi vanhoihin elokuviin, mutta tunnustaudun kyllä myös niiden uusien parjattujen leffojen faniksi. :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja hyvää lomaa <3 Nauti siitä!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)